park-hoeven-logo-2021-web

Trainen bij Park Hoeven

Om je spel te verbeteren en je spelplezier te vergroten kun je bij Park Hoeven deelnemen aan trainingen. De trainingen worden bij verzorgd door KNLTB gekwalificeerde trainers van Joffe van der Heijden Tennis, Padel en Squash. Zij geven op een zeer prettige manier les aan zowel kinderen als volwassenen. Joffe van der Heijden zelf is de hoofdtrainer bij Park Hoeven. 
Ben je een tennis, padel of squash enthousiasteling en wil je groeien in je spel, schrijf je dan in voor onze trainingen!

Dagen en tijden
De lessen worden gegeven op de volgende dagen en tijdvakken:

  • Tennis
    • Maandag t/m donderdag tussen 15.00 en 19.00 uur voor de junioren en daarna tot 22.30 uur  voor de senioren.
  • Padel
    • Maandag en dinsdag tussen 15:00 en 19:00 uur voor de junioren en daarna tot 22:30 voor de senioren.
  • Squash
    • Maandag tussen 19:00 en 22:30 voor de senioren.
  • Andere tijden in overleg

 

Inschrijven
Voor junioren hebben we het alles-in-1 pakket waarin trainingen zijn opgenomen. Zie voor meer informatie de speciale pagina over het Alles-in-1 lidmaatschap.
Senioren kunnen zich inschrijven via de activiteiten pagina.
(voor leden: zorg dat je ingelogd bent zodat je alle trainingen ziet. Anders zie je alleen de inschrijving voor niet-leden.)

Kosten
De trainingen bij Park Hoeven worden gegeven in groepen waarvan de grootte per discipline verschillend kan zijn.  Hierdoor zijn er verschillen in de kosten. Voor senioren worden de trainingen voornamelijk per uur gegeven.
Voor junioren zijn de kosten voor de trainingen opgenomen in het Alles-in-1 lidmaatschap. Onderstaand overzicht is dan ook niet van toepassing op leden die een Alles-in-1 lidmaatschap hebben.

  Grootte van de groep Kosten per uur
Tennis 8 € 7,50
Padel 6 € 8,50
Squash 4 tot 6 € 8,50
Restitutie van trainingsgeld voor gemiste lessen door bijvoorbeeld ziekte of blessures is niet mogelijk.

Indeling en planning.
De groepsindeling wordt gemaakt op basis van tennsniveau en leeftijd. Hierbij wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met de opgegeven wensen (voorkeur medespelers en beschikbaarheid). Zodra de indeling gemaakt is, wordt deze gecommuniceerd. Wanneer de indeling niet (geheel) naar wens is, dan kun je contact opnemen met de trainer of trainingscoördinator om te kijken of er alsnog aan jouw wensen voldaan kan worden.

Voorjaarscyclus & najaarscyclus
In het voorjaar, vanaf begin januari, wordt er een trainingscyclus van 20 trainingen aangeboden (tot de zomervakantie) en in het najaar, direct na de zomervakantie tot aan de Kerstvakantie, een cyclus van 15 trainingen. Tussentijds instromen is mogelijk wanneer er nog plek is in bestaande groepen en het niveau aansluit. Gedurende het trainingsseizoen kan bij voldoende deelnemers ook tussentijds een nieuwe groep starten indien er banen en trainers beschikbaar zijn. De kosten zijn dan naar rato van het aantal vooraf afgesproken aantal trainingsuren.

Introductielessen (senioren)
Als u nog geen lid bent van Park Hoeven, kunt u eenmalig een serie introductielessen volgen. Dit betekent dat u trainingslessen kan volgen bij Park Hoeven zonder al lid te zijn van de vereniging. Gedurende de periode dat u de trainingen volgt kan u buiten de lestijden gratis gebruik maken van de tennis-, squash of padelbanen om vrij te spelen. Een baan kan via de ledenadministratie gereserveerd worden door te mailen naar eitartsinimdanedeL.[antispam].@ParkHoeven.nl.

Als u na afloop besluit door te gaan met tennis, squash of padel, dient u lid te worden van de vereniging. Zie voor meer informatie onze pagina over het lidmaatschap van Park Hoeven.

Meer informatie?
Neem dan contact op met onze trainingscoördinatoren via:

Volg ons op social media!

 

 

Laatste nieuws T.S.V. Park Hoeven

Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering van Park Hoeven dinsdag 28 november 2023

Datum: 08 november 2023
Beste leden van Park Hoeven, Wij nodigen jullie graag uit voor de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 28 november 2023. Deze vindt plaats in ons...

Aanmelden Klein Kompetitie Squash

Datum: 04 september 2023
Squash jij, en vind jij het leuk om je krachten te meten met andere squashers? Meld je dan aan voor de Kleine Kompetitie. Dit bericht is voor zowe...

Tennis ladder

Datum: 14 augustus 2023
Interne tennis en dubbel ladder op Park Hoeven, welke start op maandag 4 september. Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte. Meer informatie...
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen