park-hoeven-logo-2021-web

Grand Slam for Kids

Bij Park Hoeven wordt op 25 augustus 2024 een Grand Slam for Kids georganiseerd.

Park Hoeven wordt omgedoopt tot een heuse Grand Slam omgeving in het thema van
US Open. We organiseren dit voor kinderen die op recreatief niveau tennissen met oranje, groene en gele ballen. Met leeftijden van 8 tot 18 jaar.

Grand Slam for Kids is leuk omdat:

  • Je een dag een echte proftennisser kan voelen.
  • 2 Uitdagende wedstrijden speelt op je eigen niveau.
  • Kans maakt op leuke prijzen tijdens spelactiviteiten.

Je kan er ook voor kiezen om aan meerdere Grand Slams for Kids deel te nemen en kans maken op de hoofdprijs: een verzorgde reis naar Roland Garros!

Inschrijven voor 25 augustus in Uden kan tot 18-08-2024!
Voor de leeftijden van 8 tot 18 jaar oranje oranje, groen en geel junioren

https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/947FF18B-8AB8-48BE-9ADF-05289484636D

Wat is Grand Slams for Kids nu eigenlijk?
Grand Slams for Kids is een vernieuwend tennisconcept en staat voor beleving en activiteit (in relatief korte tijd) waarmee het onderscheidend is ten opzichte van bestaande week tennistoernooien. Grand Slams for Kids is ontwikkeld voor de recreatieve tennisspeler met iets van wedstrijdervaring. Jaarlijks worden er in meerdere weekenden bij verschillende enthousiaste verenigingen Grand Slams for Kids gespeeld en wordt de tennisvereniging omgedoopt tot een heuse Grand Slam omgeving. Als vereniging kan er gekozen worden uit de 4 thema’s van de officiële Grand Slams: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en US Open.

Per Grand Slam spelen de kinderen minimaal 2 wedstrijden. Winst of verlies maakt dus niet uit. Groot voordeel is dat de wedstrijden in 1 dag georganiseerd worden. Per speelschema is er aan het einde van een Grand Slam een winnaar die zich plaatst voor de eindejaars Masters.

De deelnemers van de masters spelen voor hele gave prijzen. De winnaars van categorie groen/geel reizen vervolgens met elkaar af naar Roland Garros om een echt Grand Slam toernooi te bezoeken! Tijdens de volledig verzorgde reis naar Parijs worden alle tennishelden bewonderd in het echt!

De winnaars van de categorie oranje winnen 2 finale- of vipkaarten voor het ABN-AMRO-Toernooi in Rotterdam.

 

extra-tijdens-grand-slam

 

Hoe plaats je je voor de masters?
Om je in het kalenderjaar 2024 te plaatsen voorde Masters, moet je in totaal 1 Grand Slam winnen en in totaal 3 toernooien mee doen. Lukt het nu niet om een Grand Slam te winnen maar wil je wel heel graag naar de Masters? Dan kan je ook aan 6 Grand Slams meedoen en je op deze manier alsnog plaatsen.

De data voor de Masters van de Grand Slamcyclus 2024 zijn nog niet bekend.

Geen tijd om alle Grand Slams te spelen?
Dat is geen probleem, je kan er ook gewoon aan eentje mee doen! En, niet onbelangrijk, alle niveaus kunnen meedoen en uiteindelijk ook de hoofdprijs winnen.

Zowel op als naast de baan worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zodat voor het hele gezin er op de tennisclub van alles te doen is!

Benieuwd geworden?

Kijk ook eens op de website van Grand Slams for Kids voor alle informatie en speeldata (www.grandslamsforkids.nl) of neem een kijkje op onze facebook pagina (https://www.facebook.com/grandslamsforkids) voor een sfeerimpressie van de Grand Slams.

Grand Slams for Kids heeft als doel een bijdrage te leveren aan de tennissport voor de jeugd door te kiezen voor een andere structuur van het toernooi waarin kinderen in een kort tijdsbestek wedstrijden spelen. Daarom worden zowel op als buiten de baan diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er o.a. veel plezier te beleven met het prijzenspel op de tennisbaan, de TennisDirect Challenges, playerslounge, enz. Wij als jeugdcommissie vanuit Park Hoeven kunnen ons hier helemaal in vinden en stellen daarom Park Hoeven open om zo’n toernooi te kunnen organiseren.

Inschrijven voor 25 augustus in Uden kan tot 18-08-2024!

Voor de leeftijden van 8 tot 18 jaar oranje oranje, groen en geel junioren

https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/947FF18B-8AB8-48BE-9ADF-05289484636D

 

Volg ons op social media!

 

 

Laatste nieuws T.S.V. Park Hoeven

50+ ééndagstoernooi (Senior Plus Event)

Datum: 05 juni 2024
Het gezellige 50+ ééndagstoernooi vindt dit jaar plaats op vrijdag 2 augustus. Geef je op voor 26-07-2024 bij Lenie van Heusden via email: l.v.heu...

Intercompetitie tennis weer van start!

Datum: 27 mei 2024
Beste leden,   Goed nieuws! Na een jaar van afwezigheid gaat de interne competitie, oftewel de intercompetitie, weer van start! Dit...

Grand Slam for Kids

Datum: 21 mei 2024
Bij Park Hoeven wordt op 25 augustus 2024 een Grand Slam for Kids georganiseerd. Park Hoeven wordt omgedoopt tot een heuse Grand Slam omgeving in ...
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen