park-hoeven-logo-2021-web

Gees Terbandtoernooi

flyer-gees-terband-toernooi-2022-creabronHet Gees Terband Jeugdtoernooi is in 1979 van start gegaan en vindt altijd tijdens de herfstvakantie plaats. Het toernooi is een prestatief jeugdtoernooi waar sportiviteit en gezelligheid altijd hoog in het vaandel staan.

Uit Uden en wijde omgeving schrijven zich dan ook ieder jaar weer veel jeugdige tennissers en tennissters in voor dit toernooi.

Er wordt gespeeld in de volgende leeftijdscategorieën: Rood: t/m 8jaar, Oranje: t/m 10jaar, Groen: t/m 12 jaar, Geel: t/m 14 jaar, Junioren: t/m 16 jaar en t/m 18 jaar.

Er worden zowel enkels als dubbels gespeeld. Voor Rood en Oranje worden de wedstrijden op de woensdag en vrijdagochtend gespeeld.

Het Gees Terband Toernooi wordt georganiseerd door het team van de jeugdcommissie. Jan Schippers is de aanvoerder.

De wedstrijdleiding is in handen van Jan Schippers. Je kunt vragen over het Gees Terbandtoernooi aan ons mailen via ioonreotdnabretseeg.[antispam].@parkhoeven.nl

 

 

 

WEDSTRIJDBEPALINGEN GEES TERBAND 2022

 1. De organisatie van het Gees Terband open jeugdtoernooi 2022 is goedgekeurd door de K.N.L.T.B. De inschrijving is open voor de leden van de bij de K.N.L.T.B. aangesloten verenigingen.
 2. Het toernooi wordt gespeeld volgens de regels van de K.N.L.T.B. Alle wedstrijden worden gespeeld om 2 gewonnen sets met toepassing van de tie-break regel bij de stand 6-6 (4-4 in categorie Groen) Bij 1-1 in setstand wordt er een super tie-break gespeeld (tot de 10).
 3. Indien de weersomstandigheden dit noodzakelijk maken kunnen de wedstrijden, bij besluit van de toernooileiding en toernooifunctionaris, worden ingekort tot het spelen van verkorte telsystemen.
 4. In het toernooi worden door de K.N.L.T.B. goedgekeurde ballen gebruikt.
 5. De wedstrijden beginnen op zaterdag 22 oktober 2022.
  Begintijden van de wedstrijden 10.00 uur en aanvangstijd laatste wedstrijd om 20.00 uur. De wedstrijden worden gespeeld op minimaal 8 banen, waarvan 8 met kunstlicht.
  De finales worden gespeeld op ZATERDAG 29 oktober 2022 (i.v.m. Najaarscompetitie)
 6. De inschrijving sluit zondag 16 oktober 2022 om 23:59 uur. Inschrijving via http://www.toernooi.nl. Kinderen t/m 8 jaar (rood) mogen zich opgeven via ioonreotdnabretseeg.[antispam].@parkhoeven.nl
  Toernooileiding: Jan Schippers, telefoon 0620003553.
 7. Er kan worden ingeschreven in 5 categorieën, te weten:
  A. Rood (woensdagochtend 26 oktober 10.00 uur)
  B. Oranje (enkel op woensdagochtend op 26 oktober starttijd 10.00 en de dubbels op vrijdagochtend 28 oktober2022 10.00 uur)
   C. Meisjes en Jongens Groen
   D. Meisjes en Jongens Geel 11 t/m 14 jaar
    E. Meisjes en Jongens Geel 13 t/m 17 jaar

In elke categorie is er een enkelspel en een dubbelspel en er kan voor maximaal 2 onderdelen ingeschreven worden; in het enkelspel of het dubbelspel, in de eigen categorie of een categorie hoger.

In categorie A wordt gespeeld: willekeurig geslacht enkelspel, willekeurig geslacht dubbelspel. Deze categorie speelt op klein veld met rode ballen. De opslag is onderhands en de sets wordt gewonnen door degene die het eerst 7 punten scoort. In categorieën B wordt gespeeld: willekeurig geslacht enkelspel, willekeurig geslacht dubbelspel met oranje ballen, sets tot 4.

In categorie C, wordt gespeeld: meisjes- en jongens enkelspel, willekeurig geslacht dubbelspel. Er wordt gespeeld op een heel veld met groene ballen, sets tot 4, tie-break bij 4-4.

In categorie D en E wordt gespeeld: meisjes-en jongens enkelspel, meisjes-en jongens dubbelspel en mix. Deze categorie speelt uiteraard op groot veld en met gele ballen. Degene die hun eerste gespeelde partij in het enkelspel verliezen, worden, indien mogelijk, in de gelegenheid gesteld deel te nemen aan een troosttoernooi en/of er wordt in poules gespeeld.

 1. De deelnemers dienen alle dagen van de toernooiperiode beschikbaar te zijn. Indien op een bepaalde tijd niet gespeeld kan worden, moet dit op het inschrijfformulier worden vermeld. Op de finaledagen van 29 oktober 2022 dient iedere speler zonder verhinderingen beschikbaar te zijn.
 2. Voor de eerste te spelen wedstrijd ontvangt men tijdig via e-mail bericht. De toernooileiding stelt het ten zeerste op prijs indien u een bevestiging verstuurd van ontvangst van een ontvangen e-mail.
 3. De deelnemers moeten zich dagelijks na aankomst op het tennispark bij de toernooileiding melden en zijn verplicht, alvorens het park te verlaten, zich op de hoogte te stellen van hun volgende te spelen wedstrijd(en). Wijzigingen zijn altijd mogelijk. Daarom dient iedere deelnemer iedere avond de geplande wedstrijden te controleren via www.toernooi.nl.
 4. De toernooileiding behoudt zich het recht voor om met opgave van reden inschrijvingen te weigeren. Bepalend voor de deelname is de volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren. Indien de inschrijving niet meer geaccepteerd kan worden ontvangt men zo spoedig mogelijk bericht.
 5. Het inschrijfgeld bedraagt voor enkelspel € 7,-en dubbelspel € 6,-per persoon en dient te worden voldaan via automatische incasso bij inschrijving.
 6. Zij die zonder bericht niet tijdig voor een te spelen wedstrijd aanwezig zijn, zullen van verdere deelneming worden uitgesloten. Hieraan zal strikt de hand worden gehouden.
 7. Voor ieder onderdeel is er een eerste en tweede prijs beschikbaar, welke direct na afloop van de op zaterdag 29 oktober te spelen finales aan de winnaars worden uitgereikt.
 8. Iedere deelnemer is verplicht in correcte tenniskleding aan de wedstrijden deel te nemen; eventuele reclame op kleding dient conform het K.N.L.T.B. reglement te zijn.
 9. Het geven van aanwijzingen (coachen) aan de kinderen tijdens de wedstrijden is niet toegestaan. Het strafpuntensysteem is van toepassing.
 10. Deelnemers zijn verplicht voor aanvang van hun eerste partij het toernooipasje te tonen aan de wedstrijdleiding.
 11. Wedstrijdleiding Jan Schippers.
 12. De AVG wetgeving is van toepassing en zal worden gerespecteerd door de wedstrijdleiding.
 13. Tijdens het toernooi worden foto's gemaakt, bij bezwaar graag tijdig melden bij de wedstrijdleiding. Toernooi functionaris; Marino Arts. De toernooileiding, T.S.V. Park Hoeven Uden

Namens de Jeugdcommissie wensen we jullie veel succes en tennisplezier toe!

Volg ons op social media!

 

 

Laatste nieuws T.S.V. Park Hoeven

Inschrijven voorjaarscompetitie tennis

Datum: 10 november 2022
Beste Senioren tennisleden van Park Hoeven,   De Wintercompetitie Tennis 2022/2023 is nog niet bezig maar de inschrijving van de Voorjaarscompeti...

Nieuwsbrief Oktober 2022

Datum: 03 oktober 2022
Het zomerseizoen met mooie toernooien, zoals het Heineken Van Tilburg Toernooi, het Senioren Toernooi, het Estillon Toernooi en natuurlijk de eerst...

Medewerker van het jaar 2022: Bart Verheijden!

Datum: 25 juli 2022
Beste leden van Park Hoeven, Afgelopen zaterdag hebben we een gezellige medewerker avond beleefd en zijn alle medewerkers lekker verwend met een h...
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen