park-hoeven-logo-2021-web

Alles-in-1 voor junioren

Introductie
Met ingang van januari 2023 hanteert Park Hoeven voor alle junioren het Alles-in-1 lidmaatschap. Daarmee bieden we meer gemak en duidelijkheid aan ouders over de elementen en kosten van de tennis-, padel of squashsport.

Onder Alles-in-1 verstaan we een lidmaatschap van zowel de vereniging als de tennisbond KNLTB, het juiste trainingsaanbod en competitiedeelname in één pakket.

Tennis, padel en squash leer je als je het regelmatig doet zowel in trainingsvorm als in wedstrijdvorm en daarom hebben we bovenstaande gecombineerd in een Alles-in-1 pakket. Hierdoor creëren we meer speelplezier.

Bij Alles-in-1 meldt een jeugdspeler zich niet aan voor een activiteit, maar meldt zich af als hij/zij niet kan of niet wil. Wél dient een jeugdspeler bij de verschillende activiteiten (trainingen en/of toernooien) zijn/haar beschikbaarheid door te geven.

Voor beginnende (eerstejaars) junioren geldt een uitzondering op het Alles-in-1 lidmaatschap. Zij beginnen met 10 weken kennismaken met tennis, padel of squash en stromen dan door in het gewenste pakket. Het eerstejaars juniorlid betaalt enkel vanaf het moment dat hij/zij instapt. Dit geeft beginnende jeugdleden de mogelijkheid om na een eerste trainingscyclus (10 weken kennismakingstraining) ervoor te kiezen niet door te gaan met trainen. Dit alles onder het mom van “Maak kennis met tennis”.
Als deze junioren besluiten om te komen tennissen, padellen of squashen bij Park Hoeven stromen ze in het gewenste pakket in en betalen ze naar ratio tot aan het nieuwe Alles-in-1 seizoen dat start in januari. Als het juniorenlid toch onverhoopt besluit te stoppen, dan meldt hij/zij zich volgens de lidmaatschapsvoorwaarden af via de ledenadministratie.

Juniorenprofielen
De trainers van Park Hoeven zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze jeugdspelers. Park Hoeven streeft ernaar dat ieder junioren lid op zijn/haar manier plezier kan beleven aan de sport en zichzelf kan ontwikkelen. De ontwikkeling en het niveau van de individuele junioren is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren, zoals motivatie, discipline, talent, frequentie van spelen en trainen etc.
Park Hoeven wil ieder junioren lid dezelfde kansen bieden. Daarom is ervoor gekozen om af te stappen van de term “selectie” en het huidige selectiebeleid. Park Hoeven vindt ieder lid even belangrijk. Of je nu voor je plezier en gezelligheid 1x per week lekker wil trainen, of dat je absoluut het maximale uit je ontwikkeling wil halen en daar ook het nodige voor wil laten. Alle type spelers zijn bij Park Hoeven van harte welkom.

Park Hoeven heeft verschillende profielen gedefinieerd; leden kunnen naar aanleiding van eigen wensen en ambitie ieder jaar het profiel en bijbehorend trainingsproduct kiezen dat het beste bij hen past. Alle junioren profielen zijn opgesteld op basis van het Alles-in-1 lidmaatschap. Dat wil zeggen dat niet alleen het lidmaatschap en toegang tot alle faciliteiten binnen de vereniging, maar ook trainingen en deelname aan competitie hiertoe behoort.

Daarnaast worden er ook leuke activiteiten door de jeugdcommissie georganiseerd. Bepaalde jeugdactiviteiten zijn inbegrepen in de prijs onder andere het Gees Terband Toernooi (= Open Jeugdtoernooi). Zie ook onze jaarkalender voor de jaarlijkse activiteiten. Kortom, voor elk wat wils, waarbij iedereen met veel plezier kan leren tennissen, padellen of squashen, hierin kan groeien en doorontwikkelen, of absoluut het maximale eruit kan halen voor de echte fanatiekelingen.

Profielen

Er zijn 4 soorten profielen gedefinieerd, te weten Kennis maken, Beginner, Lerend, Fanatiek. De profielschetsen zijn hieronder weergegeven.

 A: Kennismaken

 • Je gaat op tennis, padel of squash en wil graag de sport, alsmede Park Hoeven, leren kennen.
 • Plezier maken en samenspel staan centraal.
 • Op een uitdagende manier leer je tennissen, padellen of squashen en ga je je fysieke en sociale vaardigheden versterken.

B: Beginner 1

 • Tennis, padel of squash vind je een leuke sport om te doen.
 • Je wil 1 keer per week lekker sportief bezig zijn waarbij je het belangrijk vindt om als clubspeler sociale contacten en vriendschappen op te bouwen. Je wil vrienden maken die dezelfde passie hebben.
 • Op een leuke en leerzame manier ga je alle technieken van de sport leren.

C: Beginner 2

 • Je vindt tennissen, padellen of squashen zo leuk dat je het sneller wil leren en twee keer in de week wil trainen.
 • Wedstrijden spelen vind je leuk om te doen en je leert om te winnen en te verliezen.
 • Samen met je team ga je groeien in je ontwikkeling en het bouwen/onderhouden van sociale contacten binnen onze club.

D: Lerend

 • Je wil tijdens je middelbare school periode lekker blijven tennissen, padellen of squashen en jezelf blijven ontwikkelen in de sport leren kennen.
 • De kneepjes van de sport ontwikkel je verder in een training van 1,5 uur en ook tijdens de wedstrijden blijf je jezelf verder ontwikkelen. Je gaat je eigen stijl ontdekken.

E: Fanatiek

 • Voor jou staat tennis, padel of squash op één en wil je het maximale uit jezelf halen om tot de best mogelijke prestaties te komen.
 • Je wil graag minimaal twee keer per week lekker lang trainen (1,5 uur per training). Je wil veel rally’s maken om beter te worden en jezelf te ontwikkelen tot een wedstrijdspeler.
 • Je passie is om veel toernooien en wedstrijden te spelen.
 • In je vrije tijd ga je graag vrij sporten met vrienden of vriendinnen.

 

Overzicht profielen en kosten
Bij de kosten voor de profielen gaan we uit van één discipline (tennis of padel of squash). Facturatie gaat per kwartaal waarbij de bedragen in de eerste helft van het jaar hoger zijn dan in de tweede helft omdat de het aantal trainingen in het voorjaar en najaar verschillend is. Vanwege de mogelijkheid om per half jaar het lidmaatschap te wijzigen zorgt dit voor een eerlijke facturatie.
Extra lessen of activiteiten in een tweede of derde discipline zijn mogelijk. Neem hiervoor contact op de jeugdcommissie.

Alles in 1 profielen Tennis A B C D E
  *Kennismaken 1x 1 uur training per week 2x 1 uur training per week 1x 1,5 uur training per week 2x 1,5 uur training per week
Aantal weken per jaar 10 35 35 35 35
Aantal uren per jaar   35 70 52,5 105
Lidmaatschap PH (onbeperkt gebruik van de tennis en padel banen) + KNLTB lidmaatschap Nog niet nodig de eerste 10 weken V V V V
Jaarlijkse activiteiten rondom sinterklaas, voor en najaarsafsluiting, ouder-kind toernooi enz enz.   V V V V
Deelname voor- en najaarcompetities   Vrijwillige deelname Verplichte deelname Vrijwillige deelname Verplichte deelname
Deelname Gees Terband toernooi (herfstvakantie)   Vrijwillige deelname Verplichte deelname Vrijwillige deelname Verplichte deelname
Deelname Udense-(club)kampioenschappen   Vrijwillige deelname Verplichte deelname Vrijwillige deelname Verplichte deelname
Kosten € 72        
Jeugd tot 12 jaar incl. contributie   € 307,50  € 409 € 438,75  € 527,50
Jeugd vanaf 12 jaar incl. contributie   € 378,50  naar profiel E € 509,75  € 598,50
           
*kennismaken in de groep afhankelijk van leeftijd en ervaring of het 1 uur of 1,5 uur per week is.          
 
Alles in 1 profielen Padel A B C
  *Kennismaken 1x 1 uur training per week 2x 1 uur training per week
Aantal weken per jaar 10 35 35
Aantal uren per jaar   35 70
Lidmaatschap PH (onbeperkt gebruik van de tennis en padel banen) + KNLTB lidmaatschap Nog niet nodig de eerste 10 weken V V
Jaarlijkse activiteiten rondom sinterklaas, voor en najaarsafsluiting, ouder-kind toernooi enz enz.   V V
Deelname voor- en najaarcompetities   Vrijwillige deelname Verplichte deelname
Deelname Gees Terbandtoernooi (herfstvakantie)   Vrijwillige deelname Verplichte deelname
Deelname Udense-(club)kampioenschappen   Vrijwillige deelname Verplichte deelname
Kosten € 92    
Jeugd tot 12 jaar incl. contributie   € 360,00  € 514
Jeugd vanaf 12 jaar incl. contributie   € 431,00  € 585
       
*kennismaken in de groep afhankelijk van leeftijd en ervaring of het 1 uur of 1,5 uur per week is.      
 
Alles in 1 profielen Tennis + Padel F G
  1x 1 uur training Padel 1x 1 uur training tennis per week 1x 1 uur training Padel 1x 1,5 uur training tennis per week
Aantal weken per jaar 35 35
Aantal uren per jaar 70 87,5
Lidmaatschap PH (onbeperkt gebruik van de tennis en padel banen) + KNLTB lidmaatschap V V
Jaarlijkse activiteiten rondom sinterklaas, voor en najaarsafsluiting, ouder-kind toernooi enz enz. V V
Deelname voor- en najaarcompetities Vrijwillige deelname Vrijwillige deelname
Deelname Gees Terbandtoernooi (herfstvakantie) Vrijwillige deelname Vrijwillige deelname
Deelname Udense-(club)kampioenschappen Vrijwillige deelname Vrijwillige deelname
Kosten    
Jeugd tot 12 jaar incl. contributie € 622,50  x
Jeugd vanaf 12 jaar incl. contributie x € 824,75

Volg ons op social media!

 

 

Laatste nieuws T.S.V. Park Hoeven

Inschrijving Park Hoeven Heineken van Tilburg Open van start

Datum: 22 mei 2024
De inschrijving voor het toernooi Park Hoeven Heineken van Tilburg Open is gestart. Inschrijving kan tot en met vrijdag 21 juni via MijnKNLTB.toern...

Grand Slam for Kids

Datum: 21 mei 2024
Bij Park Hoeven wordt op 25 augustus 2024 een Grand Slam for Kids georganiseerd. Park Hoeven wordt omgedoopt tot een heuse Grand Slam omgeving in ...

Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering van Park Hoeven op dinsdag 28 mei 2024

Datum: 12 mei 2024
Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering van Park Hoevendinsdag 28 mei 2024 Beste leden van Park Hoeven, Wij nodigen jullie graag uit voor d...
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen