park-hoeven-logo-2021-web

Ouder-Kind Toernooi

header-ouderkindtoernooi-park-hoeven-2023

Eenmaal per jaar organiseert de Jeugdcommissie van Park Hoeven het bekende, gezellige ouder-kind toernooi. Meestal in maart net voor de start van het competitieseizoen.

Het ouder-kind toernooi is voor zowel alle seniorleden als alle jeugdleden met hun ouder, verzorger enz. Ook de introductiejeugd (profiel A) is van harte welkom en hoeft zich geen zorgen te maken dat ze nog niet kunnen tennissen en/of padellen. Dat komt allemaal goed!

Jeugdspelers van Park Hoeven spelen met vader, moeder, opa, oma, oudere broer/zus, oom, tante, buurvrouw, buurman en ga zo maar door… leuke vriendschappelijke wedstrijden.

Maar vanaf dit jaar (2024) mogen ook onze seniorleden met hun (klein-)kind, nichtje, neefje, buurjongen of -meisje deelnemen aan dit toernooi.

De leeftijd van het kind bepaalt in welke categorie de deelnemers worden ingedeeld.
Schrijf je in via onderstaande link:

https://www.toernooi.nl/tournament/6EAFDCED-5A3E-4AB6-A88D-43CBC5DAD960

Meer informatie
We zijn dit toernooi als jeugdcommissie gaan organiseren om ouders en/of begeleiders meer te betrekken bij het tennis en/of padel van hun kind. En dit jaar (2024) voor het eerst kunnen onze seniorleden hun (klein-) kind, buurjongen/-meisje enz. laten zien hoe leuk het is om samen te tennissen/padellen.

Zowel de jeugd als de senioren leren het tennis en/of padel spel zo beter kennen en alles wat daarbij komt kijken zoals de spelregels en het balgevoel. Ouders die niet tennissen of padellen hebben de gelegenheid om vragen te stellen en kinderen die al langer spelen kunnen hun vooruitgang met trots laten zien😊

Op deze dag spelen leeftijdsgenoten samen met hun “ouder” tegen elkaar.
Bij de indeling van de poules proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de speelsterkte, of jullie beiden of 1 van jullie beginner of gevorderd is, zodat het leuke sportieve wedstrijden kunnen worden. We streven ernaar dat elk kind en ouder minimaal 3 wedstrijden van 20 min kan spelen.

Gezelligheid en sportiviteit staat hierbij hoog in het vaandel. En samen creëren we het clubgevoel waar
Park Hoeven trots op is.

En leuke wedstrijden zijn niets zonder toeschouwers van familie en vrienden. Dus iedereen: wees welkom en moedig uw ouder-kind op een sportieve manier aan!

Samen creëren we veel plezier rondom tennis en padel en meer verbinding met elkaar en Park Hoeven.

Heb je vragen over het ouder- kind toernooi mail naar dguej.[antispam].@parkhoeven.nl

 

Volg ons op social media!

 

 

Laatste nieuws T.S.V. Park Hoeven

Heineken van Tilburg Toernooi

Datum: 22 april 2024
Van 29 juni - 7 juli 2024 organiseert Park Hoeven het Heineken van Tilburg toernooi. Meer informatie volgt binnenkort, maar inschrijven kan al via ...

Inschrijven zomercompetitie Padel

Datum: 10 april 2024
Beste Padellers van Park Hoeven,     De zomercompetitie Padel 2024 vindt plaats in de maanden juni en juli. (7 juni – 7 juli 5 speeldagen en even...

Nieuwsbrief maart 2024

Datum: 11 maart 2024
Op zaterdag 6 januari j.l. hebben we het nieuwe jaar ingeluid met een drukbezochte sportieve middag, waarbij zowel junioren als senioren onderlinge...
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen