parkhoevenlogojuli2018web

Clubkleding

De nieuwe clubkleding is te verkrijgen in maten vanaf maat 128 tot en met maat XXl. De vrouwen en mannenlijnen zijn verschillend in pasvorm. Het vest is optioneel, of te gebruiken in plaats van het trainingsjack. Voor de senioren is het mogelijk een dames of heren polo te bestellen. De jeugd speelt uitsluitend in het basisshirt.

Verandering van Merk 
In december 2015 hebben wij van onze sponsor Van Tilburg te horen gekregen dat de leverancier van het huidige merk Erima de clubkleding niet langer kan leveren. Dit bericht heeft ons in eerste instantie verrast, er was beloofd dat we langere periode gebruik zouden kunnen maken van dit merk. Heel zorgvuldig hebben wij gekeken naar een goede vervanger van het merk Erima. Samen met Van Tilburg is besloten over te stappen naar de clubkleding van Reece. Zij leveren al vele jaren sportkleding van hoogwaardige kwaliteit aan sportclubs. Reece is vooral bekend uit de hockeysport, maar sinds enkele jaren leveren zij ook complete competitie kleding aan vele tennisclubs. Van Tilburg is erg tevreden met de kwaliteit, uitstraling en levertijd van Reece en garandeerd een mooi product dat nog jaren leverbaar is.

Verandering van Kleur 
De witte shirts/jassen worden vervangen door rode shirts/jassen. Als we willen veranderen dan is dit een mooi moment, samen met de introductie van een ander merk. Verandering is altijd lastig, wanneer ga je het doen, hoe lang ga je ermee wachten? Kunnen we dit wel maken, want er zijn vast spelers die nog niet heel lang geleden een shirt hebben gekocht dat nog past? Onze spelers mogen gezien worden, vinden wij. En deze mooie rode shirts, vesten en jassen zullen nog meer bijdragen aan het team gevoel en de sportieve uitstaling van Park Hoeven. 
Oude shirts Natuurlijk mogen de spelers de huidige witte shirts en ook de witte trainingjassen tijdens de competitie blijven dragen, zolang deze passen. De huidige zwarte korte en lange broeken en rokjes zijn ook prima te combineren. We verwachten niet dat iedereen ineens een rood shirt, vest of jas gaat kopen. Het is helemaal oké om je mooie witte Park Hoeven shirt te dragen zolang je dat wilt. Je kan eventueel om te beginnen alleen een rood vest aanschaffen. Het zal een tijdje duren voordat iedereen is overgestapt naar een rood shirt en vest of trainingsjas. En dat geeft helemaal niets. Wel hopen we tijdens het Gees Terband Toernooi de meeste selectiespelers in een rood shirt te zien spelen.

Voorwaarden clubkleding Park Hoeven 

  • Selectiespelers zijn verplicht de clubkleding te dragen tijdens de competitie. 
  • Van de Selectiespelers wordt verwacht dat ze de clubkleding dragen tijdens het Gees Terband toernooi. 
  • Er zijn twee “pas periodes” per jaar, waarin de kleding gepast kan worden bij Van Tilburg. De kleding zal dan worden besteld en bedrukt met het Park Hoeven logo. De “pas periodes” worden gepland enkele weken voorafgaand aan de competitie, en zullen ruim op tijd worden gecommuniceerd aan de leden.

Prijzen - inclusief korting & bedrukken 

  • Shirt € 24.95
  • Short € 19.95 Senioren € 22.95
  • Rok € 22.95
  • Sweatvest € 39.95
  • Trainingsbroek € 29.95
  • Trainingsjas € 39.95 Senioren € 42.95 
  • Short stretch Sjeng Schalken € 24.95* 

* Dit short heeft een stretch kwaliteit en is de enige uitzondering die wordt gemaakt.

Volg ons op social media!

 

 

Laatste nieuws T.S.V. Park Hoeven

Seniorevent 2 augustus 2019

Datum: 12 juni 2019
Elk jaar wordt er het zgn. Seniorevent - voorheen 50+ ééndagstoernooi - georganiseerd op de 1e vrijdag van de maand augustus. Da...

EnquĂȘte competitie + inschrijving najaarscompetitie 2019

Datum: 07 juni 2019
Beste tennisspelers/ -speelsters, Vorige maand is er een enquête rondgestuurd namens het bestuur om de behoefte rondom de competities op te ...

Tennisbanen 1 & 2 tijdelijk niet bespeelbaar

Datum: 07 juni 2019
Vanwege de renovatie van Tennisbaan 1 &2 zijn deze tennisbanen tijdelijk onbespeelbaar. Vanaf zaterdag ochtend 8 juni 2019 09:00 uur zijn baan ...
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen