park-hoeven-logo-2021-web

Algemene informatie

TSV Park hoeven beschikt over 4 squashbanen. De leden kunnen hier onbeperkt gebruik van maken. Dit geldt uiteraard ook voor de bar en het gezellige en ruim opgezette Paviljoen. Naast sportiviteit wordt zodoende ook het sociale aspect niet vergeten.

Ook niet leden kunnen hier een squashbaan huren en wel tegen aantrekkelijke tarieven. Over huur en mogelijkheden van huur kijk hier.

 

Clubavond

Iedere dinsdagavond is er van 21:00 tot 23:00 clubavond voor leden van Park Hoeven. Banen 3 en 4 zijn dan gereserveerd voor deelnemers aan de clubavond.

Het doel van de clubavond is om leden de mogelijkheid te bieden om tegen andere spelers te spelen dan de vaste squashpartner. Je kunt dus bij de clubavond terecht als je geen vaste squashpartner hebt, of als je het leuk vindt om tegen steeds wisselende tegenstanders te spelen, bijvoorbeeld omdat je jezelf wilt verbeteren.

Om de doorstroming te bevorderen, speel je één game tegen een tegenstander en wordt er daarna gewisseld. Inschrijving is niet nodig. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, mail dan naar hsauqs.[antispam].@parkhoeven.nl.

 

Competitie

Park Hoeven neemt deel aan de Kleine Kompetitie. Clubs spelen vrijdag ’s avonds in de periode van september tot en met april 10-15 keer, waarbij iedere speler twee wedstrijden speelt. De wedstrijden zijn niet door het hele land, maar in een straal van ongeveer 50 km om Uden.

In de Kleine Kompetitie zijn zowel de wedstrijden als de gezelligheid belangrijk. Je kunt je dus helemaal uitleven tegen tegenstanders van je eigen niveau en daarna kun je gezellig met je eigen team en de tegenstanders iets drinken en napraten.

Meer informatie over de Kleine Kompetitie vind je op www.kleine-kompetitie.nl. Als je nog vragen hebt of deel wilt nemen, mail dan naar hsauqs.[antispam].@parkhoeven.nl. We zijn altijd op zoek naar versterking of uitbreiding ongeacht je niveau, dus aarzel niet om contact op te nemen!

 

Squashtraining

Met ingang van 2020 worden er ook squashtrainingen gegeven op Park Hoeven. Squashtrainingen zijn voor zowel beginners die de basistechniek onder de knie willen krijgen, maar ook voor meer ervaren spelers die hun techniek willen verbeteren. Voor beide groepen geldt dat het spelletje leuker wordt wanneer je techniek beter wordt. De bal blijft langer in het spel en je hebt meer mogelijkheden om het je tegenstander moeilijker te maken.

De trainingen worden gegeven door André Ruijgrok. André heeft op hoog niveau squash gespeeld en kan je dus zeker helpen om je techniek te verbeteren.

De trainingen worden gegeven op dinsdagavond.

Enthousiast geworden? Dan kun je je aanmelden via het aanmeldformulier op deze pagina: link

Als je nog vragen hebt, kun je mailen naar hsauqs.[antispam].@parkhoeven.nl  Je kunt dit mailadres ook gebruiken als je deel wilt nemen, maar niet op dinsdagavond kunt trainen. Bij voldoende animo kan er dan een extra trainingsdag ingepland worden.

 

Volg ons op social media!

 

 

Laatste nieuws T.S.V. Park Hoeven

50+ ééndagstoernooi (Senior Plus Event)

Datum: 05 juni 2024
Het gezellige 50+ ééndagstoernooi vindt dit jaar plaats op vrijdag 2 augustus. Geef je op voor 26-07-2024 bij Lenie van Heusden via email: l.v.heu...

Intercompetitie tennis weer van start!

Datum: 27 mei 2024
Beste leden,   Goed nieuws! Na een jaar van afwezigheid gaat de interne competitie, oftewel de intercompetitie, weer van start! Dit...

Grand Slam for Kids

Datum: 21 mei 2024
Bij Park Hoeven wordt op 25 augustus 2024 een Grand Slam for Kids georganiseerd. Park Hoeven wordt omgedoopt tot een heuse Grand Slam omgeving in ...
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen