park-hoeven-logo-2021-web

50+ ochtend

Verslag jaarlijksafsluiting, klik hier.

De wekelijkse woensdagochtend 50+ tennis

Iedereen die lid is van Park Hoeven en 50+ is kan hieraan meedoen.

We beginnen om 09.00 uur met spelen. Een wedstrijd duurt 1 uur. Na de 1e wedstrijd kan men, als men dat wil, nog een keer ingedeeld worden. Alleen de 2e partij spelen kan eveneens.

Vanwege het feit dat we de beschikking hebben over 8 banen en er weleens meer mensen komen dan 32 is er een zgn. wachtsysteem ontworpen.

Er wordt van 09.00-12.00 uur getennist en er worden hoofdzakelijk dubbels gespeeld.

Iedereen die komt wordt ingedeeld en alle combinaties zijn mogelijk: 4 mannen – 4 vrouwen – 3 mannen 1 vrouw – 3 vrouwen 1 man of mix.

Er wordt gespeeld om gewonnen games. Maximale te behalen games is 8. De standen worden genoteerd en 1x per jaar is er een jaarlijkse afsluiting.

 

De jaarlijkse afsluitinghro2090

De jaarlijkse afsluiting vindt altijd plaats op de 1e woensdag van de maand november. De afsluiting voor 2023 vindt plaats op woensdagochtend 1 november. Tijdens de afsluiting wordt een lunch geserveerd. Na de lunch volgt het officiële gedeelte. Het jaar wordt doorgenomen en de winnaars worden bekendgemaakt. Daarna volgt nog een loterij zodat iedereen met een presentje huiswaarts keert.

 

Afsluiting woensdagochtend 50+ tennis, 2 november 2022

Van 09.00 - 12.00 uur waren de meesten met het spelletje tennis bezig en enkelen waren aan het padellen. Om 12.00 uur stond de lunch klaar: kopje soep, broodje croquet, broodje kaas of ham en fruit.

hro2081

 

Toen dit verorberd was werd ik toegesproken door Ell Stuifbergen. Zij bedankte mij voor inzet etc, kortom ik werd in het zonnetje gezet  met een grote bos bloemen van het bestuur/recreatiecommissie. Of dit nog niet genoeg was kwam er ook net als ieder jaar een blijk van waardering door de deelnemers, in de vorm van een bon en een doos met allerhande leuke aangename spulletjes.

Die traditie om mensen te bedanken voor inzet ed. zette ik voort, door eveneens enkele mensen een presentje te overhandigen als blijk voor waardering. Zoals de 3 barmedewerkers die er elke week weer zijn en mijn vervangers voor als ik er eens een keertje niet ben.

 

 

Het afgelopen jaar heb ik gememoreerd:

  • We konden van de 52/53 woensdagen slechts 44 x spelen. Eind december 2021 en begin januari 2022 is het paviljoen nog gesloten geweest ivm Corona (dat waren we bijna vergeten). Dan is er gedurende dit tennisjaar 2x baanonderhoud gepleegd op de woensdag. Verder is er door ons niet kunnen spelen vanwege het jeugdkamp het Gees Terband toernooi.
  • Dit jaar stonden er 67 mensen op de lijst waarvan er enkelen slechts 1 of 2 maal aanwezig zijn geweest en sommigen 39x en alles wat daartussen zit. Elk jaar komen er nieuwe personen bij, waarvan de meesten wel blijven komen. Elk jaar vallen er ook mensen af die niet meer komen vanwege blessure of anderszins.
  • Met z’n allen zijn we 71,34 jaar (de jongste is 51 en de oudste 86).
  • Het gemiddeld aantal aanwezigen is aan het teruglopen. Dit jaar lag het gemiddelde hiervan op 29,6 personen en dat is wel eens hoger geweest.

hro2058

 

 

Dan ben ik toe aan het bekend maken van de uitslag. Hiervoor hanteer ik een zgn. “shortlist”. Dat houdt in, dat men tenminste het aantal keren dat men had kunnen spelen gedeeld door twee + 1 aanwezig moet zijn geweest, om in aanmerking te komen voor een vermelding op deze lijst.

Daarmee is de uitslag voor dit jaar als volgt: aanwezigheid 44 : 2 + 1 = 23.

Totaal aantal te behalen punten is 8.

 

 

 

De gehuldigde winnaars:

1e plaats Mark Schuurmans, met een gemiddeld aantal punten van 7,29 uit 24 wedstrijden

hro2104

 

 

 

 

 

 

2e plaats Barend Heijstek, met een gemiddelde van 6,86 uit 37 wedstrijden

hro2102

 

 

 

 

 

 

3e plaats gedeeld Heide Mars en Ron v.d. Pol, beiden een gemiddelde van 6,81 uit 26 wedstrijden

hro2101

 

 

 

 

 

 

De poedelprijs is deze keer ook uitgekeerd en ging naar Jos Caspers, met een gemiddelde van 5,19 uit 32 wedstrijden

hro2098

 

.

 

 

 

 

Het gemiddelde van iedereen was dit jaar 6,03

Hierna volgde zoals gebruikelijk nog een bescheiden loterij zodat iedereen met een presentje huiswaarts ging.

Alle foto's die gemaakt zijn tijdens deze jaarlijkse afsluiting, zijn hier te bekijken.

 

 

 

 

Volg ons op social media!

 

 

Laatste nieuws T.S.V. Park Hoeven

Aanmelden Klein Kompetitie Squash

Datum: 04 september 2023
Squash jij, en vind jij het leuk om je krachten te meten met andere squashers? Meld je dan aan voor de Kleine Kompetitie. Dit bericht is voor zowe...

Tennis ladder

Datum: 14 augustus 2023
Interne tennis en dubbel ladder op Park Hoeven, welke start op maandag 4 september. Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte. Meer informatie...

Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering van Park Hoeven op dinsdag 30 mei 2023

Datum: 03 mei 2023
Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering van Park Hoeven dinsdag 30 mei 2023   Beste leden van Park Hoeven, Wij nodigen jullie graag uit v...
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen