park-hoeven-logo-2021-web

50+ ochtend

De wekelijkse woensdagochtend 50+ tennis

Iedereen die lid is van Park Hoeven en 50+ is kan hieraan meedoen.

We beginnen om 09.00 uur met spelen. Een wedstrijd duurt 1 uur. Na de 1e wedstrijd kan men, als men dat wil, nog een keer ingedeeld worden. Alleen de 2e partij spelen kan eveneens.

Vanwege het feit dat we de beschikking hebben over 8 banen en er weleens meer mensen komen dan 32 is er een zgn. wachtsysteem ontworpen.

Er wordt van 09.00-12.00 uur getennist en er worden hoofdzakelijk dubbels gespeeld.

Iedereen die komt wordt ingedeeld en alle combinaties zijn mogelijk: 4 mannen – 4 vrouwen – 3 mannen 1 vrouw – 3 vrouwen 1 man of mix.

Er wordt gespeeld om gewonnen games. Maximale te behalen games is 8. De standen worden genoteerd en 1 x per jaar de zgn. afsluiting plaats.

 

De jaarlijkse afsluiting50-1

De jaarlijkse afsluiting vindt altijd plaats op de 1e woensdag van de maand november. De afsluiting voor 2022 vindt plaats op woensdagochtend 2 november. Tijdens de afsluiting wordt een lunch geserveerd. Na de lunch volgt het officiële gedeelte. Het jaar wordt doorgenomen en de winnaars worden bekendgemaakt. Daarna volgt nog een loterij zodat iedereen met een presentje huiswaarts keert.

 

 

 

Afsluiting woensdagochtend 50+ tennis over 2019-2020 en 2021

Normaliter is er 1 x per jaar de afsluiting van de woensdagochtend 50+ tennis. Dat is elk jaar  op de 1e woensdag van de maand november.

Deze keer (november 2021) hadden we de afsluiting over 2 jaren. In die afgelopen 2 jaar konden we in totaal 51 x spelen. Dit  vanwege de corona. 

Er staan nu in totaal 77 personen op de lijst die in de afgelopen 2 jaar aanwezig zijn geweest. Het gemiddeld aantal personen dat een balletje komt slaan was 30.

De gemiddelde leeftijd is intussen flink aan het oplopen, nl.: 70,2.

50-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De afsluiting:

Na een ochtendje tennis volgde het gezellig samen zijn.

De geserveerde lunch smaakte zoals altijd voortreffelijk. Soep die bereid werd door de chefkok Ton Duurland – broodjes die men zelf mocht smeren en toetje en/of fruit.

De vele toegestoken handen maakten dat alles binnen een mum van tijd geregeld was.

50-3

 

Zodra de lunch genuttigd was kwam Richard de Gier in actie om de  flinke bos bloemen van het bestuur aan mij te overhandigen met de aan hem toevertrouwde taak, om hierbij een begeleidend dankwoordje uit te spreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

50-4

 

Hierna kreeg ik, zoals de laatste jaren gebruikelijk, een samengestelde kadodoos met diverse  presentjes aangeboden door Ell Stuifbergen van de deelnemers. Hierbij werd ook Yvonne van Deursen, die mij regelmatig bij afwezigheid vervangt, niet vergeten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarna heb ik  diverse mensen bedankt voor hun bijdrage om alles gesmeerd te laten verlopen. Denk aan barmedewerkers, keukenhulpen ed.

De gehuldigde winnaars:

  • 1e plaats Ron Schoonderbeek     Met een gemiddeld aantal punten 7,38 uit 26 wedstrijden
  • 2e plaats Anki Nooijens                Met een gemiddelde van 7,0 uit 45 wedstrijden
  • 3e Jos van Duynhoven                 Zijn gemiddelde bedroeg 6,94 uit 32 wedstrijden

Er volgde nog een bescheiden loterij zodat iedereen met een presentje naar huis ging.

Wij gaan met z’n allen weer het komende speeljaar tegemoet!!!

 

Lenie van Heusden

Volg ons op social media!

 

 

Laatste nieuws T.S.V. Park Hoeven

Afsluiting en aanmelding Kleine Kompetitie

Datum: 27 juni 2022
Squash jij, en vind jij het leuk om je krachten te meten met andere squashers? Meld je dan aan voor de Kleine Kompetitie.Dit bericht is voor zowel ...

Padel onderdeel van Open Heineken van Tilburg Toernooi (2 tot en met 10 juli)

Datum: 23 juni 2022
Beste leden van Park Hoeven,   Last minute hebben we nog kunnen regelen dat tiijdens het Open Heineken van Tilburg toernooi ook padelwedstrijden...

Heineken Van Tilburg Toernooi

Datum: 07 juni 2022
2 t/m 10 juli vindt het Park Hoeven Heineken Van Tilburg Toernoopi plaats. 15+ Rating toernooi HE-DE-HD-DD-GD Inschrijfgeld: 10,00 euro per onder...
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen