park-hoeven-logo-2021-web

Tennis senioren update

Geplaatst op 17-05-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste leden van TSV Park Hoeven,

Vorige week maandag 11 mei zijn we weer gestart met het tennis voor senioren.  Hierbij een update van de stand van zaken.

Reserveren van banen

Er zijn enkele opstartproblemen geweest na heropening van het park, onder meer met de KNLTB app. De IT systemen van de KNLTB waren overbelast. Er is hard gewerkt de afgelopen week en de meeste problemen zijn opgelost:

  1. Als je password resetten toch nog niet lukt, dan gewoon even mailen naar eitartsinimdanedel.[antispam].@parkhoeven.nl, dan krijg je van ons een nieuw password.
  2. Het reserveren van banen kon door velen pas op dezelfde dag, en sommigen al een week van tevoren. Hierin is nu 1 lijn getrokken, iedereen kan tot 2 dagen van tevoren reserveren.
  3. Ook met een oude telefoon, bijv. iPhone 6, kun je de app downloaden en gewoon reserveren.
  4. Je mag ook op de minibaan spelen of tegen de speelmuur een balletje slaan. Ook deze moet van tevoren gereserveerd worden via de KNLTB app.

Heb je toch nog problemen met de app, laat je helpen door een ander lid die het wel gelukt is, of meld je probleem bij eitartsinimdanedel.[antispam].@parkhoeven.nl

Alleen enkel spel tijdens vrijspelen voor senioren
Verder is het op dit moment bij het vrijspelen alleen mogelijk te enkelen, vooralsnog tot 1 juni a.s. Wij zullen jullie op de hoogte brengen, zodra hier verandering in komt conform de landelijke richtlijnen.

Padel rackets
Tijdens de uren dat er getraind wordt kun je materiaal (rakets, bal) kosteloos lenen bij de trainers.  Trainingsuren zijn maandag t/m vrijdag vanaf 15:00.

Paviljoen – aanwezigheid op Park - openingstijden:
Het park is geopend volgens de normale openingstijden. Het paviljoen is nog gesloten en er worden dus geen bardiensten gedraaid. Er kan alleen gebruik gemaakt worden van het toilet via een eenrichtingsverkeer looproute. Nogmaals willen we benadrukken dat leden alleen op het park aanwezig mogen zijn als zij deelnemen aan een training, of vooraf een baan gereserveerd hebben.

Pinten uitgesteld totdat dubbelspel mogelijk
Met het bestuur en de recreatiecommissie is besloten om het pinten uit te stellen tot de KNLTB besluit dat er met 4 spelers per baan gespeeld mag worden. We gaan de komende tijd een goede manier bedenken om het indelen en wisselen van spelers soepel, eerlijk en via de regels te laten verlopen. Tegen de tijd dat de KNLTB met versoepeling van het aantal spelers komt, zullen wij jullie weer informeren en hopen wij jullie weer te mogen verwelkomen bij het pinten!

Heineken van Tilburg afgelast
De  KNLTB heeft alle  open toernooien tot en met 2 augustus geannuleerd.  Voor Park Hoeven betekent dit dat het Heineken van Tillburg van 27 juni t/m 5 juli dit jaar niet zal plaatsvinden. 

Als u verder vragen / opmerkingen heeft laat dit dan weten aan Secretaris Yvonne Kooijmans: siraterces.[antispam].@parkhoeven.nl of ondergetekende.

Met vriendelijke groeten en tot ziens op ons mooie Park,

Kees-Jan Leliveld
rettizroov.[antispam].@parkhoeven.nl

tennis-senioren