park-hoeven-logo-2021-web

Start tennis voor senioren

Geplaatst op 10-05-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste leden van TSV Park Hoeven,

Wij zijn blij om u te kunnen informeren dat met ingang van maandag 11 mei het spelen van tennis en padel voor senioren weer van start gaat! De KNLTB heeft richtlijnen gegeven die Park Hoeven volgt om op een veilige manier tennis en padel te spelen. Hierbij informeren wij u wat dit concreet betekent.

Baanbezetting + vooraf baan reserveren met KNLTB clubapp
Voor het gebruik van de banen zijn de volgende restricties van toepassing:
baan-bezetting-corona

Voor senioren betekent dit dat tot 1 juni bij het vrijspelen alleen enkelspel mogelijk is.

Leden kunnen alleen vrij spelen als zij vooraf een baan gereserveerd hebben. Het reserveren van een baan kan alleen via de KNLTB clubapp. Voor informatie over installatie en gebruik van de KNLTB club app zie: https://www.knltb.nl/over-knltb/wat-doet-de-knltb/knltb-online/apps-van-de-knltb/knltb-clubapp/ Het inhangen van een baan is alleen mogelijk op de dag zelf.

Trainingen Senioren:
Het trainingsprogramma voor de senioren wordt volledig opgestart. De trainingsgroepen worden door hoofdtrainer Joffe geïnformeerd. Van belang is dat tijdens de trainingen ook de 1.5 meter regel in acht genomen wordt.

Koffie ochtend + Woensdagochtend senioren tennis:
Organisatoren Nell Dirks en Lenie van Heusden van het Koffie ochtend tennis en woensdagmorgen senioren tennis hebben besloten deze activiteit pas weer op te starten wanneer er met 4 spelers per baan gespeeld kan worden.

Pinten:
Het pinten gaat maandag 11 mei niet door. Plan is om pinten op te starten op 18 mei als we een vorm hebben gevonden waarbij het veilig uitgevoerd kan worden zonder dat er ongecontroleerd mensen naar het park komen.

Paviljoen – aanwezigheid op Park - openingstijden:
Plan is om het park geopend te hebben volgens de normale openingstijden. Het paviljoen is gesloten. Er kan alleen gebruik gemaakt worden van het toilet via een eenrichtingsverkeer looproute. Leden mogen alleen op het park aanwezig zijn als zij deelnemen aan een training, of vooraf een baan gereserveerd hebben.

Squashbanen
Het spelen van squash is voorlopig nog niet mogelijk. De squashers kunnen natuurlijk gebruik gaan maken van de padel banen. Materiaal kan geleend worden.

Training jeugd Slamis
De binnensporten mogen nog niet starten. Het bestuur heeft het besluit genomen om de jeugd van badminton vereniging Slamis te helpen door op dinsdagavond van 18:30 tot 19:30 drie banen voor jeugd training te reserveren.

Veel gestelde vragen over regelingen van toepassing op het tennis bij Park Hoeven, zie KNLTB informatie: https://corona.knltb.nl/knltb-corona-toolbox/verenigingen/veelgestelde-vragen/

Als u verder vragen / opmerkingen heeft laat dit dan weten aan Secretaris Yvonne Kooijmans: siraterces.[antispam].@parkhoeven.nl of ondergetekende.

Met vriendelijke groeten en tot later dit jaar op ons mooie Park,

Kees-Jan Leliveld
rettizroov.[antispam].@parkhoeven.nl