park-hoeven-logo-2021-web

Start jeugdtrainingen + nieuws

Geplaatst op 25-04-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste leden van TSV Park Hoeven,

Afgelopen dinsdag zijn de maatregelen voor de sportende jeugd aangepast. We zijn erg blij dat de jeugd t/m 18 jaar weer kan gaan tennissen! De trainingen voor de jeugd worden opgestart en hoofdtrainer Joffe zal de jeugdspelers op korte termijn informeren. Wij wijzen u er wel op dat het KNLTB-tennisprotocol voor de jeugd gevolgd zal worden, dat het paviljoen gesloten blijft en ouders / volwassenen nog niet op het park mogen komen. Het vrij tennissen voor de jeugd zal alleen mogelijk zijn tijdens de lestijden.

Het bestuur wil u graag verder over het volgende informeren:

Voorjaars competitie:
De KNLTB heeft de voorjaarscompetitie verplaatst naar de najaars competitie periode. De Verenigings Competitie Leider Rob van Duijnhoven zal contact opnemen met de voorjaarscompetitie teams om te inventariseren of zij aan de verplaatste competitie willen deelnemen.

Pinkster Invitatie Toernooi
Tot en met 14 juni zijn er geen toernooien toegestaan. Dit betekent dat het Pinkster Invitatietoernooi, gepland voor 31 mei, helaas wordt afgelast.

Ouder Kind Toernooi + Heineken Van Tilburg Open
Het ouder Kind Toernooi is gepland op zondag 21 juni en het Heineken Van Tilburg Open voor 27 juni t/m 5 juli. Afhankelijk van de vervolgmaatregelen zullen deze evenementen wel/niet doorgaan. Indien nodig zal de uitvoering aangepast worden om deze belangrijke evenementen door te laten gaan. We houden u op de hoogte.

Trainingen Senioren:
De trainingen voor de senioren kunnen helaas nog niet worden hervat. Het is hierdoor niet mogelijk om voor de zomervakantie het geplande aantal trainingen voor de senioren te realiseren. Het bestuur werkt aan een oplossing waarmee de belangen van trainende leden, hoofdtrainer Joffe en Park Hoeven zoveel als mogelijk worden ingevuld.

Financiën:
Nu de sluiting van het park en paviljoen continueert heeft dit een forse impact op de financiën van Park Hoeven. Veel van de vaste kosten blijven doorlopen, er zijn geen inkomsten uit de baromzet. Het bestuur is gestart met de aanvraag bij de overheid voor een financiële compensatieregeling. Zoals eerder gemeld verleent het bestuur geen restitutie voor de periode dat het park gesloten is. Het bestuur vraagt wederom uw begrip voor dit besluit, en solidariteit om Park Hoeven door deze periode te helpen. Het goede nieuws is dat het financiële resultaat van 2019 prima is door het groeiende aantal leden en de verhoogde inkomsten uit de verhuur van de tennis en squashbanen.

Voorjaars ALV
Bestuur heeft het besluit genomen om de voorjaars ALV, gepland voor dinsdag 26 mei, te verplaatsen naar dinsdag 23 juni.

Als u verder vragen / opmerkingen heeft laat dit dan weten aan Secretaris Yvonne Kooijmans: siraterces.[antispam].@parkhoeven.nl of ondergetekende.

Met vriendelijke groeten, tot later dit jaar op ons mooie Park, en Stay Safe!

Kees-Jan Leliveld
rettizroov.[antispam].@parkhoeven.nl

jeugdtennis