park-hoeven-logo-2021-web

Start dubbelspel senioren + update

Geplaatst op 21-05-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste leden van TSV Park Hoeven,

Dubbelspel voor senioren tennis & padel. 
Wij zijn blij om u te kunnen informeren dat met ingang van morgen vrijdag 22 mei ook het het spelen dubbels voor tennis en padel voor senioren weer mogelijk is. Alle op het park geldende Corona maatregelen blijven verder van toepassing. Ook de regel van vooraf inhangen. De opstartproblemen met het gebruik van de KNLTB club app zijn achter de rug. Mocht u toch nog problemen hebben, stuur dan een mail naar: eitartsinimdanedel.[antispam].@parkhoeven.nl , dan probeert Tineke de Best het samen met u op te lossen.

Squashbanen
Het spelen van squash is helaas voorlopig nog niet mogelijk. De squashers worden aangemoedigd gebruik te maken van de padel banen. Materiaal kan geleend worden bij de trainers tijdens de uren dat er training wordt gegeven (Maandag t/m vrijdag na 15:00). De verwachte heropening van de squashbanen is per 1 september

Trainingen Senioren:
Het trainingsprogramma voor junioren en senioren draait weer volledig. De intentie is dat de gehele cyclus van trainingen wordt uitgevoerd. Met het niet doorgaan van het Heineken – Van Tilburg komt er een extra trainingsweek vrij. Verdere details worden door hoofdtrainer Joffe van der Heijden en trainingscoördinator Alette Mulder gecommuniceerd.

Paviljoen en Terras
De normale horeca zal 1 juni heropenen. Voor sportclubs is het besluit genomen om de horeca bij de verenigingen nog niet te openen. Dit betekent dat het paviljoen + terras tot nader order gesloten blijft. Het bestuur vindt dit een teleurstellend besluit. Wij zijn in gesprek met de gemeente om zo spoedig als mogelijk, het liefst per 1 juni het terras te openen.

Nieuwe bestuursleden: voorzitter jeugdcommissie gezocht
Al een aantal jaren functioneren we met een volledig bestuur. Met groot voordeel dat de taken goed verdeeld kunnen worden. Tijdens de aanstaande ledenvergadering zal Ellen Tichelaar (bestuurslid Recreatie en Toernooien) aftreden. Het bestuur zal een kandidaat voorstellen die haar taak kan overnemen: Bianca Mikkers. Voor Berton Wijdeven, voorzitter jeugdcommissie, zijn we nog op zoek naar een opvolger. Mocht u interesse hebben, neem dan contact op met Berton (dguej.[antispam].@parkhoeven.nl) of Kees-Jan Leliveld (rettizroov.[antispam].@parkhoeven.nl)

Bij verder vragen / opmerkingen heeft laat dit dan weten aan Secretaris Yvonne Kooijmans: siraterces.[antispam].@parkhoeven.nl of ondergetekende.

Met vriendelijke groeten en tot op ons mooie Park,

Kees-Jan Leliveld
rettizroov.[antispam].@parkhoeven.nl

dubbelspel