park-hoeven-logo-2021-web

Park Hoeven in beweging + prettige vakantie

Geplaatst op 18-07-2019  -  Categorie: Algemeen

Beste leden van TSV Park Hoeven,

Met het begin van de zomervakantie kunnen we terugkijken op een prima verlopen 1e helft van 2019: een goed bezette voorjaarscompetitie met mooie sportieve successen, het traditioneel gezellige Ouder – Kind toernooi, het Heineken van Tilburg Open Toernooi, vervanging van baan 1 & 2 inclusief nieuwe LED verlichting, enz., enz. En niet te vergeten: op de voorjaars ALV is met een grote meerderheid besloten tot de aanleg van 2 padel banen.

Kijken we vooruit dan wordt de 2e helft van 2019 gekenmerkt door veel (nieuwe) activiteiten. Op 2 augustus het Senioren Plus eendagstoernooi. Na de zomervakantie starten we op zaterdag 31 augustus met de junioren & senioren clubkampioenschappen. Iedereen is van harte uitgenodigd om zich in te schrijven: zie link. Daarna volgt de najaars competitie t/m eind oktober. Park Hoeven speelt deze competitie voor de 1e keer, een flink aantal teams heeft zich opgegeven. Vervolgens het 40ste Gees Terband jeugdtoernooi. En voor eind oktober samen aan de slag voor de aanleg van de padel banen met als doel oplevering in december en een feestelijke opening! Al met al kunnen we stellen dat Park Hoeven bruist en dat haar leden samen aan de toekomst van de vereniging bouwen!

Afsluitend wil ik namens het bestuur alle leden die de komende tijd het tennis of squashracket tijdelijk opbergen een prettige vakantie wensen en graag tot in augustus op het park.

Met vriendelijke groeten,

Kees-Jan Leliveld
rettizroov.[antispam].@parkhoeven.nl
P
S. Opgeven voor de najaarstraining via: link

tennisvakantie