park-hoeven-logo-2021-web

Nieuwsbrief Oktober 2022

Geplaatst op 03-10-2022  -  Categorie: Algemeen

Het zomerseizoen met mooie toernooien, zoals het Heineken Van Tilburg Toernooi, het Senioren Toernooi, het Estillon Toernooi en natuurlijk de eerste Udense Clubkampioenschappen, ligt inmiddels al weer achter ons. Met dank aan de vele vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet!

De interne competitie is weer opgestart en de eerste wedstrijden van de najaar competitie zijn al gespeeld. Voor de jeugd zijn de voorbereidingen voor het Gees Terband Toernooi in volle gang. Ook in het najaar vinden er dus weer volop activiteiten plaats bij Park Hoeven.

Medio juni is het nieuwe meubilair voor het paviljoen geleverd waarvan we tijdens de komende winterperiode weer volop gebruik zullen maken. Wij hebben inmiddels al veel positieve reacties mogen ontvangen op de nieuwe uitstraling van ons paviljoen.

Dinsdagavond 29 november a.s. vindt de Algemene Ledenvergadering plaats. Het is  belangrijk dat alle leden meedenken over de toekomst van onze vereniging.

Laat je stem horen en noteer deze datum alvast in je agenda! 

Voor alle nieuwe leden is in deze nieuwsbrief te lezen welke wekelijkse activiteiten er zoal worden georganiseerd. Sluit je aan bij de pintavond, tennisochtenden, squash clubavond of meld je aan als vrijwilliger zodat je andere leden leert kennen en vooral veel kunt gaan tennissen, squashen en padellen.

Wij wensen alle leden een sportief winterseizoen!

Namens het bestuur,

Janette van der Vleugel

Secretaris Park Hoeven

 

 

Schade padelbaan 2 en LED verlichting

In het weekend van 17 en 18 september j.l. is er helaas een ruit gesneuveld van padelbaan 2. De oorzaak is vooralsnog onbekend. Hierbij doen wij een oproep aan leden die mogelijk hebben gezien of gehoord wat er precies is gebeurd. Reacties graag naar riatilicaf.[antispam].@parkhoeven.nl

 

Vorige week zijn de laatste LED lampen geplaatst, dit betekent dat alle tennisbanen nu zijn voorzien van LED verlichting.

 

Gerard van der Ven

Facilitaire zaken

 

 

Vertrouwenspersonen

Sinds 2018 heeft onze vereniging 2 vertrouwenspersonen, bij wie je o.a. terecht kunt met vragen over pesten, grensoverschrijdend gedrag en omgangsvormen binnen de club. Ellen Oonincx en Yvon Biemans, beiden huisarts en actief tennislid bij Park Hoeven, zijn de vertrouwenspersonen waarmee je contact kunt opnemen om je vragen en twijfels bespreekbaar te maken. Zij zijn bereikbaar via email noosrepsnewuortrev.[antispam].@parkhoeven.nl. Je kunt ook een briefje met je naam, email adres en/of telefoonnummer achterlaten in de brievenbus met lieveheersbeestje in de hal van het clubgebouw. Ellen of Yvon zal dan z.s.m. contact met je opnemen.

 

Janette van der Vleugel

Secretaris

 

 

Gees Terband Toernooi Jeugd

Het Gees Terband Toernooi voor de jeugd t/m 17 jaar vindt ook dit jaar weer plaats in de herfstvakantie van 22 t/m 29 oktober. Inschrijven kan nog t/m 8 oktober a.s. via de link https://mijnknltb.toernooi.nl/

Doe mee en schrijf je in!

 

Eddy Janssen

Namens Jeugdcommissie

 

 

Toernooien

De 3 senioren toernooien (Hubo Lentetoernooi, Heineken van Tilburgtoernooi en Estillontoernooi) zijn dit jaar weer goed verlopen.

Het Estillontoernooi was er voor Tennis, Padel en Squash. Insteek is om volgend jaar bij alle 3 de toernooien de 3 disciplines te ondersteunen.

Het aantal deelnemers was nagenoeg gelijk aan voorgaande jaren en de reacties waren zeer positief. Hierbij dank aan de toernooileiders en alle vrijwilligers die geholpen hebben bij de tafel-, hapjes- en bardiensten.

Maar met name natuurlijk dank aan de hoofd- en subsponsoren van de toernooien die zorgden voor de mooie dagprijzen en lekkere versnaperingen.

Ook het 1-dags seniorentoernooi in augustus, onder leiding van Lenie, was een groot succes.

Wij gaan ons best doen om de geplande toernooien ook volgend jaar weer succesvol te laten zijn en hopen op een groeiend aantal deelnemers. Jij doet dan toch ook mee???

 

Udense Clubkampioenschappen

Voor de 1e keer in de geschiedenis vonden de Udense Clubkampioenschappen Tennis, Padel en Squash plaats voor Leden van LTC, TC Volkel en Park Hoeven.

De finale Squash werd zaterdag 17 september gespeeld bij Park Hoeven, de finales Tennis en Padel waren op zondag 18 september bij LTC Uden. Helaas waren de weergoden ons op deze finalezondag niet geheel gunstig gezind. Uiteindelijk zijn alle finalewedstrijden tóch gespeeld en konden alle spelers en supporters na afloop genieten van een heerlijke snack van de Frietkar. Met de vele enthousiaste reacties gaat de organisatie aan de slag om dit evenement een vervolg te laten krijgen.

 

Intercompetitie

De Interne Tenniscompetitie is woensdag 28 september weer gestart. Er zijn 10 teams samengesteld en verdeeld in 2 poules. De organisatie is in handen van Yvonne en Peter de Vos.

 

50+ ochtenden

Dinsdagochtend, onder leiding van Nell Dirks, en woensdagochtend, onder leiding van Lenie van Heusden, wordt er vanaf 9.00 uur een uurtje getennist, daarna pauze voor een kopje koffie/thee en daarna indien gewenst nog een wedstrijd.

Nell en Lenie zorgen voor de indeling en houden de speelstanden bij. Jaarlijks vindt de officiële prijsuitreiking plaats. Iedereen, 50+, kan deelnemen en je kunt altijd instromen. Wij zien je graag!

 

Pinten

De maandagavond activiteit die al jarenlang plaatsvindt onder leiding van Marlies Jackson.

Tijdens deze “husselavond”, die begint om 19.00 uur, wordt er twee keer een half uur getennist, Vanaf 20.00 uur wordt er meer op sterkte ingedeeld. Je hoeft je hiervoor niet van te voren op te geven, kom en doe gezellig mee!

De pintavond is ook de ideale gelegenheid voor nieuwe leden om andere leden te leren kennen, elkaar de kneepjes van het vak te leren, te ontdekken hoe de koffie, frisdrank of bier na afloop smaakt en lekker ongedwongen bij te praten.

 

Vrijwilligers

Bij de diverse toernooien en de clubkampioenschappen kunnen wij ondersteuning gebruiken:

-          Tafeldienst bij toernooien, 1 of meerdere keren deelnemers ontvangen, verwijzen naar de juiste baan en standen bijhouden.

o   Doordeweeks van 17.30 tot 21.00 of van 20.30 tot laatste deelnemers van de baan af komen.

o   In het weekend van 9.30 tot 12.30 of van 12.00 tot 15.00 of van 14.30 tot laatste deelnemers van de baan af komen.

-          Wil je helpen bij de organisatie van een toernooi of toernooileider zijn?

-          Hapjesdienst, 1 of meerder dagen de hapjes klaarmaken voor de deelnemers en publiek.

-          Vind je het leuk om hapjes voor een toernooi samen te stellen, incl. de inkooplijst?

Alle hulp is welkom, want vele handen maken licht werk en het is altijd gezellig.

Geïnteresseerd? Neem contact op via eitaercer.[antispam].@parkhoeven.nl

 

Arnold Moolhuizen

Commissie Toernooien en Recreatieve Zaken