park-hoeven-logo-2021-web

Medewerker van het jaar 2022: Bart Verheijden!

Geplaatst op 25-07-2022  -  Categorie: Algemeen

Beste leden van Park Hoeven,

Afgelopen zaterdag hebben we een gezellige medewerker avond beleefd en zijn alle medewerkers lekker verwend met een hapje en een drankje. Het hapje werd verzorgd door Toin Manders van Manders Maaltijden en buffetten. De bardiensten werden verzorgd door enkele jonge leden met het nodige enthousiasme. En dit alles werd georganiseerd door de Commissie Toernooien en Recreatieve Zaken.

Er zijn zo’n 100 vrijwilligers van Park Hoeven die zich met regelmaat inzetten voor onze vereniging: bardiensten, inkoop, hapjesdiensten, clubkleding, schoonmaak, onderhoud park, ballen, toernooien, competitie, jeugdactiviteiten, seniorenactiviteiten, trainingen, aanleg en onderhoud van banen, onderhoud paviljoen, besturen, sponsoring, marketing, webmaster, boekhouding, ledenadministratie, contacten met bond, gemeente, bank, en andere verenigingen en partijen.

En dat doen we bij Park Hoeven met z’n allen SAMEN! Op deze feestelijke medewerker avond  hebben we Bart Verheijden benoemd tot medewerker van het jaar! Bart is vanaf zijn 9e lid van Park Hoeven en als lid van de jeugdcommissie regelt hij veel, heel veel. Hij is altijd betrokken, vrolijk en enthousiast. Je ziet hem tijdens toernooien met hapjes rondlopen, hij regelt het springkussen tijdens het jeugdkamp en begeleid de kinderen, doet de inkoop van ballen en clubkleding. Bart is pas 21 jaar en nu al een voorbeeld voor de jongeren die we hard nodig hebben als vrijwilligers voor onze vereniging. Bart was echt verrast en nam zijn oorkonde dankbaar in ontvangst en ook zijn ouders waren dolenthousiast en trots!

Dank aan alle vrijwilligers voor jullie inzet! En dank aan iedereen die bijgedragen heeft aan deze succesvolle avond!

Dit jaar hebben we AMREF Flying Doctors als goed doel gekoppeld aan de vrijwilligersavond. Alette Mulder zal gaan fietsen voor dit goede doel en de opbrengst van deze avond zal binnenkort middels een cheque aan haar uitgereikt worden. Mocht je hier ook aan bij willen dragen, dan kan dat via deze link: Lioness for Amref – Africa Classic (https://www.africaclassic.nl/lioness-for-amref). De presentatie die Alette heeft gehouden over haar actie voor AMREF kun je hier terugvinden.

Namens het bestuur wens ik iedereen een fantastische zomervakantie toe. En er staan alweer leuke activiteiten op de planning. Vergeet je niet aan te melden voor het Senior Plus Event (5 augustus), het Estillon toernooi (20-28 augustus) en de Udense club kampioenschappen (10-18 september)!

Fijne vakantie!

Yvonne Kooijmans

Voorzitter Park Hoeven