park-hoeven-logo-2021-web

Investeren in TSV Park Hoeven

Geplaatst op 20-04-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Kees-Jan Leliveld

Beste leden van TSV Park Hoeven,

 

Het gaat goed met Park Hoeven!

 

Het ledental stijgt, de trainingen en competities zijn zeer goed bezet en 2017 hebben we financieel goed afgesloten.

 

Het bestuur van TSV Park Hoeven heeft daarom de ambitie om deze groei te ondersteunen en samen met de leden verder te bouwen aan de vereniging.

 

Concreet willen we tijdens de Algemene Ledenvergadering van 8 mei aanstaande met u van gedachten wisselen over de volgende voorstellen:

 

Aanleg van een 10e tennisbaan

Met het stijgende ledenaantal en de goede bezetting van trainingen/competities en toernooien is er behoefte aan een extra baan. Het bestuur werkt een voorstel uit om een 10e tennisbaan te realiseren op de plek van de minibaan en de muur te verplaatsen.

 

Aanleg van 2 padel banen

Padel is een snel groeiende racketsport in Nederland. Het is een combinatie tussen tennis en squash en is makkelijker te leren dan tennis. In Spanje is het een van de populairste racketsporten. Het bestuur werkt een voorstel uit voor de aanleg van 2 padel banen. Om een idee te krijgen van het spelen van padel zie link of link

 

Aanstellen van een squashtrainer

Het bestuur wil de actieve squashers bij Park Hoeven verder ondersteunen met het aanstellen van een squashtrainer.

 

Wij moedigen u aan om nu al met elkaar en met de bestuursleden over deze voorstellen te praten en uw eerste feedback te geven. En natuurlijk zien wij u graag op de ALV verschijnen om uw mening te horen.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Kees-Jan Leliveld

Voorzitter TSV Park Hoeven

rettizroov.[antispam].@parkhoeven.nl