park-hoeven-logo-2021-web

Impact avondklok voor Park Hoeven

Geplaatst op 23-01-2021  -  Categorie: Algemeen

Beste leden van Park Hoeven,

Vanaf zaterdag 23 januari ’21 geldt in Nederland vanaf 21.00 uur een avondklok. Dit heeft gevolgen voor het openstellen van ons park. Onderstaande maatregelen zijn van toepassing vanaf zaterdag 23 januari ’21 tot 9 februari ’21.

Paviljoen

Het paviljoen blijft gesloten.

Openstelling Park
De tennis- en padelbanen zijn open, de squashbanen blijven gesloten.

Het park is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 20.30 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 20.00 uur. Dit is langer! Om iedereen ruimere mogelijkheden te geven om te spelen.

Trainingen
De tennis- en padeltrainingen gaan door binnen de bovenstaande tijden. De trainers zijn druk in de weer om iedereen zoveel mogelijk binnen deze tijden in te plannen. De trainingen voor de jeugd gaan allemaal gewoon door, maar het kan zijn dat we misschien iets moeten schuiven met de tijden. Details over de tijden en regels die gelden voor de trainingen volgen via de trainer, en zie ook de informatie gepubliceerd via de KNLTB:

https://www.knltb.nl/nieuws/2021/01/corona-update-avondklok-vanaf-zaterdag-23-januari-en-verlenging-steunmaatregelen/

Vrij spelen + digitaal afhangen

Het spelen met introducees is tot nader order niet mogelijk.

Verder willen we alle leden (vanaf 18 jaar en ouder) er op wijzen, dat er echt alleen maar met 2 personen per baan gespeeld mag worden. Als er leden toch nog dubbelen, is de boete voor de vereniging en kan zelfs sluiting opgelegd worden.  Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we willen dan ook dat iedereen de regels na blijft leven, hoe moeilijk dat ook is. Er zijn zo nu en dan al controles geweest van BOA’s en we willen natuurlijk niet betrapt worden, dus houd je aan de regels en in het bijzonder aan de 2 personen per baan.

Verder gelden natuurlijk nog steeds de regels:

- Niet naar het park in het geval van verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging.

- Blijf ook thuis als iemand in jouw huis koorts of benauwdheidsklachten heeft, of in afwachting is van de uitslag van een Corona test.

Blijf gezond, blijf sporten, sportieve groet,

Yvonne Kooijmans
rettizroov.[antispam].@parkhoeven.nl

avondklok-lockdown