park-hoeven-logo-2021-web

Financiering padelbanen

Geplaatst op 24-06-2019  -  Categorie: Algemeen

Beste leden van TSV Park Hoeven,

Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen heeft de algemene ledenvergadering van TSV Park Hoeven afgelopen vergadering ingestemd met het aanleggen van twee padelbanen op ons park.

Om dit voor elkaar te krijgen gaan we als bestuur nu op zoek naar de juiste financieringsmogelijkheden. Op dit moment is nog niet bekend of wij aanspraak kunnen maken op de landelijke subsidie die is aangevraagd. We verwachten hier uiterlijk eind deze maand bericht over te ontvangen. Wij willen echter tot die tijd niet stil zitten en ook andere financieringsmogelijkheden onderzoeken.

Tijdens en na de algemene ledenvergadering zijn er diverse leden naar ons toe gekomen met de vraag of het voor leden mogelijk wordt gemaakt om mee te financieren aan de padelbanen. We willen deze mogelijkheid als bestuur zeker serieus nemen.

Vandaar dat we nu willen inventariseren hoeveel leden er bereid zijn om onder de juiste voorwaarden mee te willen financieren.

Mocht je interesse hebben wil je dan een mail sturen naar: retseemgninnep.[antispam].@parkhoeven.nl

Met daarin antwoord op de volgende vragen:

  1. Welke (interest) vergoeding zou je op dit moment reëel vinden voor het (langdurig) beschikbaar stellen van vermogen door leden?
  2. Welk bedrag zou je onder de juiste voorwaarden willen inleggen? En in welke af te lossen delen?

Let op: met het beantwoorden van deze vraag leg je jezelf nog nergens aan vast. Op basis van de antwoorden die we ontvangen gaat het bestuur eventueel een definitief voorstel neerleggen bij de leden om deel te nemen aan de financiering. Pas daarna zullen we contact met je opnemen om de financiering in gang te zetten. Aub je reactie opsturen voor 1 augustus.

We hopen op een grote respons zodat we goed kunnen inschatten of deze financieringsmogelijkheden succes kunnen hebben. Van andere verenigingen hebben we gehoord dat met een dergelijke vorm van financiering een mooi bedrag is opgehaald. Een sterk staaltje van betrokkenheid van de leden bij de ontwikkeling van de club en de faciliteiten.

We zien uw reactie graag tegemoet.

 

Met vriendelijke groet,

Marck van Duijnhoven

Penningmeester TSV Park Hoeven

06 20789880