park-hoeven-logo-2021-web

Enquête competitie + inschrijving najaarscompetitie 2019

Geplaatst op 07-06-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Kees-Jan Leliveld

Beste tennisspelers/ -speelsters,

Vorige maand is er een enquête rondgestuurd namens het bestuur om de behoefte rondom de competities op te vragen. Dank voor het reageren!

Velen van jullie hebben aangegeven graag najaar te willen gaan spelen. Wij hebben daarom besloten om de najaarscompetitie per direct open te stellen. De najaarscompetitie start in september. 

Inschrijven met je team kan tot en met zondag 23 juni 2019. Bij wijze van uitzondering kun je je per team inschrijven door een e-mail te sturen naar de VCL van Park Hoeven, Rob van Duijnhoven, via: lcv.[antispam].@parkhoeven.nl

Wegens de grote belangstelling voor de competitie bij Park Hoeven, en om rekening te houden met overige activiteiten/toernooien/recreatieve spelers, hebben we de volgende spelregels opgesteld rondom inschrijvingen voor de competities:

In voorjaarscompetitie is het mogelijk om op;
Maandag - Dinsdag - Woensdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag of Zondag te spelen

In het najaarscompetitie is het mogelijk om op;
Vrijdag - Zaterdag of Zondag te spelen
In het najaar is het dus NIET mogelijk om op donderdag te spelen.

In de wintercompetitie is het mogelijk om op;
Donderdag - Vrijdag - Zaterdag of Zondag te spelen

Je kan je voor 3 competities per jaar inschrijven. Echter, wanneer je een 3e competitie in hetzelfde jaar speelt, dien je de 3e competitie op zaterdag óf zondag te spelen. 
We hebben ruimte voor 12 teams per competitie dag (met uitzondering van de donderdag). Wanneer er meer inschrijvingen zijn, zal er geloot worden. Wanneer er nog ruimte is op andere dagen, kan er naar die dag geschoven worden. Ondanks de (mogelijke) vele teams thuis, houden we rekening met 1 vrije baan voor de vrije tennissers. Zij wisselen mee in de planning van de banen. 

Uit de enquête kwam ook de interesse in de 8&9 competitie voor de nieuwe tennissers onder ons naar voren. Wij zullen ons hier verder in gaan verdiepen om ook deze vorm mogelijk open te gaan stellen in de loop van het jaar/ nieuwe jaar.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur