park-hoeven-logo-2021-web

Dubbel spel weer mogelijk + uitstel ALV

Geplaatst op 17-11-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste leden van Park Hoeven,

Naar aanleiding van de persconferentie van vandaag worden de regels geldig voor tennis en padel versoepeld. Voor squash zijn er geen wijziging in de regels. Voor tennis en padel is met ingang van donderdag 19 november het volgende van toepassing:
corona-junior-1711corona-senior-1711

Trainingen + vrij spelen + digitaal afhangen
De tennis-, padel- en squashtrainingen gaan door. De tennis en padel trainingen vinden weer plaats met maximaal 4 personen per baan. Details over de nieuwe regels die gelden voor de trainingen volgen via de trainer. Zie ook de informatie gepubliceerd via de KNLTB: link.

Vrij tennis of padel is vanaf donderdag 19 november ook weer mogelijk voor dubbel spel. Reserveren door gebruik te maken van het digitaal afhangen via de KNLTB app. Voor squash vrijspelen alleen mogelijk in trainingsvorm. Het spelen met introducees is tot nader order niet mogelijk.

De wintercompetitie
De wintercompetitie blijft tot nader order uitgesteld en zal zeker niet in 2020 worden opgestart.

Paviljoen
Het paviljoen blijft tot nader order gesloten behalve de toegang tot toiletten en de squashbanen. De kleedkamers/douches zijn afgesloten.

Openstelling Park + Bardiensten
Het park + de squashbanen zijn open met de gebruikelijke openingstijden. De bardiensten worden doorgezet voor toegankelijkheid van de squashbanen en toezichthouden op het park.

ALV
De ALV die gepland stond voor dinsdag 24 november is verplaatst naar dinsdag 19 januari.

Verder gelden natuurlijk nog steeds de regels:
- Niet naar het park in het geval van verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging.
- Blijf ook thuis als iemand in jouw huis koorts of benauwdheidsklachten heeft, of in afwachting is van de uitslag van een Corona test.

Stay safe!

Met sportieve groeten, 

Kees-Jan Leliveld
rettizroov.[antispam].@parkhoeven.nl

4-per-baan