park-hoeven-logo-2021-web

Corona update

Geplaatst op 30-09-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste leden van Park Hoeven,

Velen van u zullen kennisgenomen hebben van de persconferentie van afgelopen dinsdag. Daar zijn nieuwe maatregelen aangekondigd voor het tegengaan van het Corona virus. Deze nieuwe maatregelen hebben ook impact op Park Hoeven. Het bestuur wil u daarvan op de hoogte stellen.

Paviljoen
Het paviljoen is tot nader order gesloten behalve de toegang tot toiletten, de kleedkamers en de squashbanen.

Openstelling Park + Bardiensten
Het park + de squashbanen zijn open met de gebruikelijke openingstijden. De bardiensten worden doorgezet voor toegankelijkheid van de squashbanen en toezicht houden op het park.

Trainingen + vrij spelen
De tennis-, padel- en squashtrainingen gaan door. Ook vrij tennis, squash of padel blijft mogelijk door gebruik te maken van het digitaal afhangen via de KNLTB app. Het spelen met introducees is tot nader order niet mogelijk.

Interne Competitie
De Interne Competitie gaat door. Marlies Jackson van de Recreatie commissie heeft de teamcaptains geïnformeerd over de nieuwe aanpak.

Najaars competitie tennis + Squashcompetitie
De Najaarscompetities voor senioren en junioren gaan door. Teamcaptains worden op de hoogte gesteld door VCL senioren Rob van Duijnhoven en VCL junioren Alette Mulder over de geldende beperkingen en aanpassingen. Zie ook de informatie van de KNLTB: https://www.centrecourt.nl/nieuws/2020/09/nieuwe-coronamaatregelen-tennis-en-padelwedstrijden-blijven-mogelijk/

De squashcompetitie gaat door. Bestuurslid Squash en Padel Marco van Mierlo zal de betrokken teams informeren.

Gees Terband toernooi
Bestuur heeft, in afstemming met de jeugdcommissie, en met pijn in het hart het besluit genomen het Gees Terband toernooi niet door te laten gaan gezien de omstandigheden en geldende beperkingen. De jeugdcommissie zal in afstemming met hoofdtrainer Joffe van der Heijden gedurende de week een alternatieve tennisactiviteit voor de jeugd organiseren.

Pinten, senioren tennis dinsdag en woensdagmorgen
Deze activiteiten blijven doorgaan.

Verder gelden natuurlijk nog steeds de regels:
- Niet naar het park in het geval van verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging.
- Blijf ook thuis als iemand in jouw huis koorts of benauwdheidsklachten heeft, of in afwachting is van de uitslag van een Corona test.

Stay safe en tot snel op ons mooie park.

Met sportieve groeten, 

Kees-Jan Leliveld
rettizroov.[antispam].@parkhoeven.nl

corona-update