park-hoeven-logo-2021-web

Corona update

Geplaatst op 16-08-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste leden van Park Hoeven,

Naar aanleiding van het stijgende aantal Corona besmettingen heeft de KNLTB de Corona maatregelen aangepast. Doelstelling is om beter zicht houden op bezoekers van het park en gebruikers van de horeca.

De volgende maatregelen zijn met ingang van maandag 17 augustus van kracht:

  • Leden kunnen alleen vrij spelen als zij vooraf online een baan hebben gereserveerd. Het reserveren van een baan kan alleen via de KNLTB clubapp. Voor informatie over installatie en gebruik van de KNLTB club app zie: https://www.knltb.nl/over-knltb/wat-doet-de-knltb/knltb-online/apps-van-de-knltb/knltb-clubapp/
  • Bezoekers/introducees zijn verplicht zicht te registreren via het registratieformulier welke bij de bar te verkrijgen is.
  • Wanneer je na het vrije tennis, squash of padel een drankje wilt drinken dan is je baanreservering geldig als registratie. Dit is ook van toepassing als je deelneemt aan je reguliere tennisles. In het geval je voor je training bij een andere groep invalt, dan geldt weer de regel van vooraf registreren aan de bar.
  • Bij deelname aan de recreatieve activiteiten zoals het pinten, senioren tennis op dinsdag- en woensdagmorgen, zal het lid van de recreatiecommissie een lijst bijhouden met namen van de deelnemers. Het gebruik van het registratieformulier is dan niet nodig.

Verder gelden natuurlijk nog steeds de regels:
- Niet naar het park in het geval van verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging.
- Blijf ook thuis als iemand in jouw huis koorts of benauwdheidsklachten heeft.

Stay safe en tot snel op ons mooie park.

Met sportieve groeten, 

Kees-Jan Leliveld
rettizroov.[antispam].@parkhoeven.nl

PS. Vergeet niet om nog in te schrijven voor de Clubkampioenschappen Tennis – Padel – Tennis. Wordt gespeeld van zaterdag 29 augustus t/m zondag 6 september. Inschrijven kan via de volgende link