park-hoeven-logo-2021-web

Park Hoeven gesloten t/m 28 april + trainingen + contributie

Geplaatst op 05-04-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste leden van TSV Park Hoeven,

Recentelijk heeft de overheid aangekondigd dat de Corona maatregelen voor scholen, horeca en sportclubs t/m 28 april verlengd worden. Dit betekent dat Park Hoeven gesloten blijft en er tot 28 april geen mogelijkheid is voor het spelen van tennis, squash of padel. Het park wordt alleen bezocht voor het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud.

In de week voorafgaande aan 28 april zal de overheid aankondigen wat de vervolgmaatregelen worden. Afhankelijk van deze besluitvorming worden dan de activiteiten op het park wel of niet herstart.

Het bestuur wil u graag verder over het volgende informeren:

Voorjaars competitie:
De KNLTB heeft de voorjaarscompetitie uitgesteld tot begin mei. Voor 28 april zal de KNLTB met informatie komen hoe de voorjaarscompetitie wordt ingevuld, zie ook link

Trainingen:
Het bestuur is in overleg met hoofdtrainer Joffe van der Heijden over het vervolg van de trainingen. Er worden verschillende scenario’s uitgewerkt waarbij de besluitvorming van de overheid over de maatregelen bepalen welk scenario na 28 april toegepast wordt. Het bestuur zal u tzt informeren over het vervolg.

Financiën + Contributie:
Park Hoeven is een financieel gezonde vereniging. Echter de lange sluiting heeft een impact op de financiën. Het bestuur inventariseert deze impact en zal maatregelen nemen waar nodig. Het bestuur heeft het besluit genomen om geen restitutie te verlenen voor de contributie voor de periode dat het park gesloten is. Het bestuur vraagt uw begrip voor dit besluit, en solidariteit om Park Hoeven door deze periode te helpen.

Met vriendelijke groeten, tot later dit jaar op ons mooie Park, en tot die tijd: Stay Safe!

Kees-Jan Leliveld
voorzitter@parkhoeven.nl

park-hoeven-gesloten