park-hoeven-logo-2021-web

Corona-update Park Hoeven (14 maart 2021)

Geplaatst op 14-03-2021  -  Categorie: Algemeen

Beste leden van Park Hoeven,

 

Vanaf 16 maart ’21 zijn er wijzigingen in de coronamaatregelen. Dit heeft gevolgen voor Park Hoeven. Onderstaande maatregelen zijn van toepassing vanaf 16 maart ’21.

 

Paviljoen
Het paviljoen blijft gesloten. Squashen is dus helaas nog niet mogelijk.

 

Openstelling Park
De tennis- en padelbanen zijn open, de squashbanen blijven gesloten.

Het park is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 20.30 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 18.00 uur.

 

Vrij spelen + digitaal afhangen
Vanaf 16 maart mogen ook volwassenen van 27 jaar en ouder buiten op sportaccommodaties met maximaal 4 mensen sporten. Tennis en padel met 4 personen op een baan is dus weer toegestaan. Voorwaarde is wel dat spelers van 27 jaar en ouder 1.5 meter afstand van elkaar houden. Voor jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar was sporten bij sportaccommodaties al toegestaan, zonder maximale groepsgrootte en zonder 1.5 meter afstand te houden. Zie voor uitgebreide toelichting van de KNLTB: https://corona.knltb.nl/nieuws/2021/03/corona-update-dubbelen-en-trainen-met-4-personen-per-baan-mag-weer/

 

LET OP: In de reserveringsapp moeten aanpassingen gedaan worden om weer met 4 personen te kunnen inhangen. Dit betekent dat de banen voor dinsdag 16 en woensdag 17 maart ’21 pas op maandag 15 maart ’21 vrijgegeven zullen worden voor reservering. Er is dus geen sprake van een storing als je op zondag nog niet kunt inhangen voor dinsdag. Graag jullie begrip hiervoor.

 

Jeugd en introducee
Vanaf 16 maart ’21 is het voor onze jeugd t/m 17 jaar mogelijk om één introducee per lid te ontvangen op onze vereniging. Dit is voorlopig een tijdelijke regeling om tijdens de lock down zoveel mogelijk jeugd te laten tennissen. Hiervoor moet het Park Hoeven jeugdlid het volgende doen:

  1. stuur 1 dag van tevoren een mail naar eitartsinimdanedel.[antispam].@parkhoeven.nl met eigen naam en geboortenaam en naam en geboortedatum van de introducee.
  2. Vermeld daarbij de gewenste speeltijd. Let op: er zijn piektijden die snel vol zijn, dus uiteindelijk ben je wel afhankelijk van de beschikbaarheid die Tineke van de ledenadministratie voor je kan reserveren.
  3. Vermeld of je wilt tennissen of padellen.

Pas na bevestiging van reservering heb je toegang tot het park met je introducee.

 

Trainingen
Deze hebben doorgang binnen de bovenstaande openingstijden. Wel kan er dus weer met 4 personen op een baan gespeeld worden. De trainers stellen jullie op de hoogte van eventuele wijzigingen. Heb je toch nog vragen over trainingen, dan kun je contact opnemen met Eddy Janssen, bestuurslid Commissie Competitie en Trainingen, mail: tcc.[antispam].@parkhoeven.nl .

 

Toernooien
Het open Hubo Lentetoernooi dat vanaf van 27 Maart t/m 4 April 2021 gepland stond is gecanceld.

 

Slamis
Badmintonclub Slamis maakt wekelijks in een daluur gebruik van 2 tennisbanen. Wij vinden het belangrijk om het sporten voor verenigingen die niet binnen mogen sporten, mogelijk te maken.

 

Regels die nog steeds gelden

  • Niet naar het park in het geval van verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging.
  • Blijf ook thuis als iemand in jouw huis koorts of benauwdheidsklachten heeft, of in afwachting is van de uitslag van een Corona test.

Blijf gezond, blijf sporten, sportieve groet,

 

Yvonne Kooijmans
rettizroov.[antispam].@parkhoeven.nl