park-hoeven-logo-2021-web

Corona update 4 november

Geplaatst op 04-11-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste leden van Park Hoeven,

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteren zijn er aanvullende regels geldig voor tennis en padel met ingang van woensdag 4 november 22:00. Voor squash zijn er geen aanvullende regels van toepassing. Vandaag zijn deze maatregelen door de KNLTB en Squashbond omgezet in aangepast Corona beleid geldig voor de komende 2 weken:
corona-junior-0411

corona-senior-0411

Trainingen + vrij spelen + digitaal afhangen
De tennis-, padel- en squashtrainingen gaan door. De groepen worden voor de komende 2 weken gesplitst (maximaal 2 personen per baan). Details over de nieuwe regels die gelden voor de trainingen volgen via de trainer. Zie ook de informatie gepubliceerd via de KNLTB: link.

Vrij tennis, squash of padel blijft mogelijk door gebruik te maken van het digitaal afhangen via de KNLTB app. Voor squash vrijspelen alleen mogelijk in trainingsvorm. Er kan alleen voor enkel spel worden afgehangen. De reserveringen gemaakt voor de komende dagen van dubbel spelen worden vandaag verwijderd. Het spelen met introducees is tot nader order niet mogelijk.

De wintercompetitie
De wintercompetitie is tot nader order uitgesteld en zal zeker niet in 2020 worden opgestart.

Paviljoen
Het paviljoen blijft tot nader order gesloten behalve de toegang tot toiletten en de squashbanen. De kleedkamers/douches zijn afgesloten.

Openstelling Park + Bardiensten
Het park + de squashbanen zijn open met de gebruikelijke openingstijden. De bardiensten worden doorgezet voor toegankelijkheid van de squashbanen en toezichthouden op het park.

Verder gelden natuurlijk nog steeds de regels:
- Niet naar het park in het geval van verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging.
- Blijf ook thuis als iemand in jouw huis koorts of benauwdheidsklachten heeft, of in afwachting is van de uitslag van een Corona test.

Stay safe!

Met sportieve groeten, 

Kees-Jan Leliveld
rettizroov.[antispam].@parkhoeven.nl