park-hoeven-logo-2021-web

Corona update

Geplaatst op 29-03-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste leden van Park Hoeven,

Normaal gesproken was dit het finale weekend van het Lente Toernooi en zouden we de meest zonnige editie van het toernooi afsluiten met een winters dagje.

Echter, door de Corona crisis is het Lente Toernooi afgelast, is Park Hoeven tot en met maandag 6 april gesloten en is de voorjaarscompetitie voorlopig uitgesteld tot begin mei. Met de sluiting van de scholen, horeca en thuis werken waar mogelijk raakt het iedereen persoonlijk. Met name Uden en omgeving zijn keihard getroffen door het virus. Het bestuur wenst ieder die te maken heeft met de directe gevolgen van het Corona virus sterkte.

Een flink aantal leden van Park Hoeven is werkzaam in de zorg. Zij zijn dag in dag uit aan de frontlinie aan het werk om zorg te verlenen aan veelal zwaar zieke mensen. Het bestuur wenst hen voor de komende tijd veel energie, vertrouwen en kracht.

Binnenkort zal de regering met informatie komen met betrekking tot de sportactiviteiten in Nederland na maandag 6 april.

Het bestuur van Park Hoeven zal met de informatie tot verdere besluitvorming komen met betrekking tot het vervolg van de tennisactiviteiten en de trainingen. Voor de trainingen zal dit in nauwe afstemming zijn met onze hoofdtrainer Joffe van der Heijden. Het bestuur is zich bewust van de bijzondere situatie voor Uden en omgeving en zal dit meenemen in haar besluitvorming.

Met elkaar hopen we op betere tijden en tot die tijd: Stay Safe!

Met vriendelijke groeten,

Kees-Jan Leliveld
rettizroov.[antispam].@parkhoeven.nl