park-hoeven-logo-2021-web

Betalen met KNLTB tennispas - 5% korting

Geplaatst op 03-09-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Kees-Jan Leliveld

Beste leden van Park Hoeven,

 

In de algemene ledenvergadering van afgelopen voorjaar heeft het bestuur kenbaar gemaakt dat we met ingang van 1 januari 2019 overgaan tot cashless betalen.

 

We willen onze leden echter nu al stimuleren tot het betalen met de KNLTB tennispas. Het betalen met de KNLTB tennispas is voordeliger dan betalen met de pinpas omdat dit tot minder transactiekosten leidt. Vandaar dat het bestuur heeft besloten om leden die met de KNLTB tennispas gaan betalen met ingang van 3 september 2018 een korting aan te bieden van 5%.

 

De KNLTB tennispas kan opgeladen worden bij de kassa in het paviljoen. Tot het einde van dit kalenderjaar kan dit zowel contant als met de pinpas. Vanaf 1 januari 2019 kan dit alleen nog maar met de pinpas. We onderzoeken nog de mogelijkheid om de KNLTB tennispas op te laden via de website. Dit is op dit moment nog niet mogelijk. Daarover volgt later meer informatie.

 

Voor de duidelijkheid: leden hoeven niet bang te zijn dat het saldo op de KNLTB tennispas verloren gaat als de KNLTB tennispas is verloren of gestolen. Het saldo is gekoppeld aan het KNLTB lidnummer. De verloren of gestolen KNLTB tennispas kan worden geblokkeerd en het saldo is meteen weer beschikbaar zodra een nieuwe KNLTB tennispas is ontvangen.

 

We hopen dat jullie allen deze nieuwe manier van betalen gaan omarmen om op deze manier de veiligheid van onze barmedewerkers te verbeteren en de administratieve last te verminderen.

 

Namens het bestuur en met vriendelijke groet,

 

Marck van Duijnhoven

Penningmeester TSV Park Hoeven

 

betalen-tennispas