park-hoeven-logo-2021-web

Beste wensen + overdracht voorzitterschap

Geplaatst op 02-01-2021  -  Categorie: Algemeen

Beste leden van Park Hoeven,

Het bestuur van Park Hoeven wenst U een voorspoedig, gezond en sportief 2021 toe!

Het verenigingsjaar 2020 is een bewogen jaar geweest met continue bijsturen op de actuele Coronasituatie.

De padelbanen zijn begin januari 2020 geopend en met veel enthousiasme door veel leden in gebruik genomen. We zijn ook voor het eerst sinds lange tijd gestart met het geven van squashtrainingen. De positieve trend van de afgelopen jaren; meer leden, goed bezette trainingen, enthousiasme en energie binnen de vereniging, heeft zich in 2020 doorgezet!

Echter de impact van Corona is groot geweest: geen Lente-, Heineken/van Tilburg-, en Gees Terband toernooi, geen Competitie. Het paviljoen en terras grote delen van het jaar gesloten. Het betekende continue bijsturen/aanpassen/communiceren over de Corona situatie en tevens de overgang naar digitale baanreservering via de KNLTB Clubapp.

Met start van de vaccinaties zien we het begin van een positievere periode. We hopen dat binnen een aantal maanden de situatie zodanig verbetert dat we eindelijk weer na afloop van een partijtje of training wat gezellig kunnen nazitten met een hapje en een drankje op ons mooie Park!

Met dit nieuwsbericht wil ik u ook informeren dat ik tijdens de ALV van 19 januari mijn taak als voorzitter van Park Hoeven zal overdragen. Na ruim 10 jaar bestuurslidmaatschap, waarvan 6 ½ jaar als voorzitter is het goed om het stokje over te dragen. Ik ben blij dat Yvonne Kooijmans, nu secretaris, zich kandidaat heeft gesteld voor het voorzitterschap. Yvonne is al lange tijd lid van de vereniging en heeft in de afgelopen jaren een uitstekende bijdrage geleverd als secretaris van het bestuur.

Als laatste wil ik u wijzen op de komende ALV van 19 januari om 20:00 uur. Het is de uitgestelde ALV van november, die gegeven de huidige lockdown digitaal zal plaatsvinden. Nadere informatie volgt binnenkort.

Met vriendelijke groeten,

Kees-Jan Leliveld
rettizroov.[antispam].@parkhoeven.nl

happy-new-year-2