park-hoeven-logo-2021-web

Aanmelden Klein Kompetitie Squash

Geplaatst op 04-09-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marco  -  Bron: Kleine Kompetitie Squash

Squash jij, en vind jij het leuk om je krachten te meten met andere squashers? Meld je dan aan voor de Kleine Kompetitie.

Dit bericht is voor zowel squashers die al deelnemen aan de Kleine Kompetitie als squashers, die erover nadenken om mee te gaan doen.

Wat is de Kleine Kompetitie?

Binnenkort start de inschrijving voor de regionale squashcompetitie met de naam Kleine Kompetitie.

Dit is een recreatieve kompetitie, waarbij de gezelligheid net zo belangrijk is als het wedstrijdelement. Bij deze competitie spelen teams van 3 man/vrouw onderling wedstrijden op de vrijdagavond. Hierbij spelen de sterkste spelers uit elk team (de "nummer 1" spelers) onderling hun wedstrijden, vervolgens de op een na sterkste spelers ("nummer 2"), enzovoort, zodat de niveaus niet te veel verschillen. In het seizoen, dat begint in oktober en loopt tot ongeveer mei van het jaar erna, zijn er ongeveer twaalf wedstrijden met meestal 3 weken ertussen. De wedstrijden worden gespeeld bij de deelnemende clubs, die uit een ruime regio rond Uden komen. Meer informatie vind je op www.kleine-kompetitie.nl en www.parkhoeven.nl.

Wat gaan we 22 september doen?

Vrijdagavond 22 september starten we om 19:30. We spelen dan een kleine laddercompetitie met korte wedstrijden. Dat doen we gewoon om lekker te spelen, maar ook om het niveau van nieuwe aanmelders te kunnen bepalen. Na afloop kunnen we onder het genot van een hapje en een drankje van gedachten wisselen hoe we nieuwe spelers in kunnen delen voor het nieuwe seizoen.

Meld je aub uiterlijk 17 september aan bij kleine-kompetitie@parkhoeven.nl zodat we weten wie aanwezig zal zijn.
Mogelijk doen we ook een beroep op je om een uurtje achter de bar te staan. Graag een berichtje als je nog niet weet hoe een bardienst in elkaar steekt.

 

Voor vragen kun je ook mailen naar kleine-kompetitie@parkhoeven.nl