park-hoeven-logo-2021-web

Lentetoernooi 2021 inschrijven

Beste tennisvrienden, 

Van zaterdag 27 Maart tot en met Zondag 4 April organiseert Park Hoeven wederom het alom bekende Open Hubo Lentetoernooi. We nodigen u dan ook van harte uit voor deelname aan dit gezellige en sportieve toernooi. ook een mooie kans om nog wat te oefenen voor de naderende voorjaarscompetitie. 

In 2020 zou dit de 25e Editie worden maar ging helaas door de corona niet door. Dit jaar organiseren we opnieuw de 25e editie. Hierbij houden we ons natuurlijk aan de dan geldende corona-maatregelen. Details over deze maatregelen volgen nog (zie ook de website van de KNLTB).

Op elke speeldag worden er een aantal leuke prijsjes verloot; de loterij met vele fraaie prijzen op de finaledag is nog niet zeker (ivm Corona).   

 

Er wordt alleen gespeeld in dubbels (HD, DD en GD) in de leeftijdscategorieën 17+, 25+ en 50+, waarbij het actuele ratingsysteem wordt toegepast. Er kan maar voor 1 categorie worden ingeschreven. 

Inschrijven is uitsluitend mogelijk via Toernooi.nl . De inschrijving sluit op Zaterdag 13 Maart om 24.00 uur. 

 

Tot ziens op het 25e Open Hubo Lentetoernooi 2021 bij Park Hoeven in uden. 

 

De toernooicommissie

E-mail: ioonreotetnel.[antispam].@parkhoeven.nl

 

 

 

 

Volg ons op social media!

 

 

Laatste nieuws T.S.V. Park Hoeven

Inschrijving Open Jeugdtoernooi Gees Terband geopend

Datum: 25 september 2021
Beste ouders en jeugdleden,   In oktober vindt traditiegetrouw het Gees Terband Open Jeugdtoernooi weer plaats. Het toernooi start op 23 oktober ...
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen