park-hoeven-logo-2021-web

Pinten

Elke maandagavond wordt er gepint (wordt ook wel racketavond of husselen genoemd).

Dit is een georganiseerde vorm van tennissen waarbij de spelers in een dubbelspel tegen willekeurige tegenstanders spelen en met een willekeurige medespeler. De leden die zich op de betreffende avond hebben opgegeven (gewoon melden bij de indeler van die avond) worden door iemand van de recreatiecommissie ingedeeld.

De avond start tussen 18.30-19.00  uur. Elk half uur wordt er gewisseld en wordt er opnieuw ingedeeld.  Vanaf 20.30 uur wordt er op sterkte ingedeeld en worden de partijen 45 minuten lang.

Het pinten is een prima vorm van tennis om kennis te maken met andere leden van de vereniging. Je kunt op deze avonden in een gezellige en ongedwongen sfeer een lekker potje tennissen met- en tegen willekeurige leden. Ideaal dus ook voor nieuwe leden!

Het pinten wordt georganiseerd door de CTRZ (Commissie Toenooien en Recreatieve Zaken). Voor vragen kunt u zich richten tot Ellen Tichelaar (voorzitter recreatiecommissie).

Volg ons op social media!

 

 

Laatste nieuws T.S.V. Park Hoeven

Corona | Algemene Ledenvergadering uitgesteld

Datum: 07 november 2021
Het bestuur heeft besloten, vanwege de huidige situatie rondom corona, de ALV van 30 november 2021 uit te stellen. Alle leden worden geïnformeerd o...

Pasweken clubkleding (t/m 13 november)

Datum: 02 november 2021
Hallo Park Hoeven-lid, Goed nieuws! Onze nieuwe clubkleding is vanaf dit weekend weer bij van Tilburg te bestellen. Tot en met 13 november i...
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen