park-hoeven-logo-2021-web

Afscheid trainer Mike Claasen op zaterdag 9 juli 2022

Geplaatst op 05-07-2022  -  Categorie: Algemeen

Beste leden van Park Hoeven,

 

Op zaterdag 9 juli ’22 zullen wij afscheid nemen van onze trainer Mike Claasen rond de klok van 15.00 uur tijdens het Heineken Toernooi. Jullie zijn van harte uitgenodigd om Mike de hand te schudden en een glaasje met hem te drinken. Aansluitend zal ook een loterij van het toernooi plaatsvinden. Kom dus zaterdag gezellig naar Park Hoeven!

 

Waarom Mike ons gaat verlaten, dat vertelt hij jullie graag onderstaand. En ook doet hij nog een leuke aanbieding aan alle leden! Lees verder.

 

Tot zaterdag.

 

Met vriendelijke groet,

 

park-hoeven-logo-2021-web

 

Yvonne Kooijmans

Voorzitter Park Hoeven

 

Woordje van Mike:

 

De cirkel is rond

Ik ga stoppen na dit seizoen.. Na 25 jaar tennisles geven ga ik me volledig richten op mijn praktijk Zensitief.

In ongeveer 1997 startte ik met tennisles geven, uitgerekend bij mijn favoriete club Park Hoeven waar ik vanaf mijn 10de levensjaar begon met een balletje slaan. Samen met mijn vader en mijn broer. Naar Park Hoeven lopend vanaf de Drossaard, heerlijk dichtbij. Wat begon met een balletje slaan werd een aantal keer trainen in de week en wanneer ik wat vrije tijd had probeerde ik wat gaten in de tennismuur te slaan of belde ik de ledenlijst af om maar te kunnen spelen. Die lijst lag toen bij de bar en was openlijk in te kijken, nu is het een app op je telefoon. Dingen veranderen.. De Koffie ochtenden op de dinsdag bij Nell waren bij ons als jonge broekies ook in trek in de vakanties, en het Pinten op maandagavond. Daar speelden we tegen mensen die ik nu nog steeds op Park Hoeven zie tennissen. Geweldig toch! In de jaren na het lesgeven bij Park Hoeven ben ik in de buurt bij verschillende clubs aan de slag gegaan, in de tussentijd heb ik wat reizen gemaakt, kinderen gekregen (waarvan er een nu ook bij PH aan het tennissen is) en ben ik weer terug gekomen bij deze fijne club. In de afgelopen jaren heb ik naast het lesgeven een opleiding voor Sportmasseur gevolgd en daarna nog een aantal studies waarvan Acupunctuur de langste en meest intensieve was. Mijn fascinatie voor deze methode was van jongs af aan al aanwezig en dat ik daarmee iets ging doen was duidelijk. Vanaf 2013, na het behalen van het diploma ben ik het lesgeven rustig aan af gaan bouwen en werd de praktijk aan huis steeds drukker. Eerst onder andere namen maar vanaf 2019 onder de naam Zensitief. Een naam waar ik veel waarde aan hecht en vind dat die bij mij past. Op mijn website staan mijn kernwaarden, gegoten in het logo. Het menselijk lichaam is een bijzonder iets en er valt daarin nog veel te ontdekken. Dat is bij het tennisles geven al, hoe iedereen verschillend dingen aanleert, motorisch en psychisch. Om daar nóg meer mee aan de slag te gaan (maar dan met naalden, mijn handen en coaching) en het mijn volledige aandacht te geven vind ik een mooie uitdaging. Een nieuwe stap in mijn leven, een die ook wat meer rust moet geven en meer structuur. Ik kijk er erg naar uit en het zal vast wel gaan kriebelen om jullie, als jullie aan het tennissen zijn, van advies te voorzien. Maar daar hoef je dan niets meer mee te doen ;-). Als ik op een andere manier iets voor jullie kan betekenen, op het gebied van lichamelijke of mentale klachten kun je eens kijken op www.zensitief.com, dan zien we elkaar in mijn fijne praktijk J.

Ik bedank Park Hoeven voor de fijne werkplek de afgelopen jaren en het vertrouwen in mij. Ook dank ik de mensen die les hebben genomen voor hun inzet en enthousiasme. En alle mensen die ik al jaren op Park Hoeven heb zien spelen voor jullie plezier in het spelletje. De samenwerking met en bij Joffe heb ik als zeer prettig ervaren. Het persoonlijke contact, het zien van wie ik ben en wat ik met mijn toekomst wil heeft hij ten volle gesteund en daarvoor ben ik hem dankbaar. Thx voor de fijne gesprekken! Ook is gebouwd aan een mooi en jong trainersteam en ik ben trots dat kids die ik zelf nog les heb gegeven uitgegroeid zijn tot mannen en volwaardige tennistrainers die het spelletje over mogen dragen aan anderen. Ik wens hen succes maar vooral ontzettend veel plezier met het lesgeven.

Ik zie jullie op de tennisbaan, als ik zelf vrij aan het spelen ben met mijn jongste zoon of vrouw. Genietend van het spelletje en de ongedwongen sfeer die ik vind hangen bij Park Hoeven. Bedankt voor alle mooie en gezellige jaren.

 

Op dit (voor mij) speciale moment wil ik jullie als leden van Park Hoeven graag een aanbieding doen. Ter kennismaking met mijn praktijk Zensitief kun je in de maanden juli t/m september een acupunctuurbehandeling of een massage boeken voor 25 euro. Ik bied dit aan omdat ik dit jaar 25 jaar tennistrainer ben en met dit jubileum afscheid van het lesgeven ga nemen. Wil je er gebruik van maken neem dan contact met me op en sowieso tot ziens op de tennisbaan!

 

Mike Claasen

www.zensitief.com

ekim.[antispam].@zensitief.com

0641882699