park-hoeven-logo-2021-web

Trainingen voor niet-leden voorjaar 2024

maandag 15 januari 2024

 
Inschrijfperiode
dinsdag 5 december 2023 t/m zondag 7 januari 2024
Locatie
Park Hoeven
 

Let op! Ben je lid van Park Hoeven? Gebruik dan de formulieren voor leden die je kan zien als je inlogt op Mijn Park Hoeven. Gebruik niet het formulier dat op de volgende pagina staat. Dat is bedoeld voor niet-leden.

 

Ook niet-leden bieden we, onder voorwaarden, de mogelijkheid om training te volgen. Inschrijven hiervoor kan door je voor deze activiteit aan te melden.

Niet-leden mogen eenmalig zonder lidmaatschap een serie trainingen volgen. Naast het volgen van de trainingen kun je tijdens deze periode ook gratis gebruik maken van de banen, zonder lid te worden van Park Hoeven of de KNLTB.

De volgende serie trainingen start in de week van 15 januari en in de volgende stappen kun je aangeven of je trainingen voor tennis, padel of squash wilt volgen. Deze serie trainingen bestaat uit 15 lessen van 1 uur en worden op werkdagentussen 16:30 en 22:30 gegeven. De dagen zijn afhankelijk van de soort training:

  • Tennis: maandag tot en met donderdag in een groepsvan maximaal 8 personen.
  • Padel: maandag en dinsdag in een groep van maximaal 6 personen.
  • Squash: maandag (of dinsdag, ntb) in een groep van maximaal 4 personen.

Je kan een voorkeur voor een dag aangeven bij je inschrijving, waar zoveel mogelijk rekening mee gehouden zal worden. Leden krijgen voorrang indien er teveel voorkeur voor een bepaalde dag/tijd is. Indeling van de groepen zal door de trainer worden verzorgd en per mail door de trainingscoördinator worden gedeeld met de deelnemers. Gedurende de serie dient een eventuele afmelding te gebeuren in de appgroepen welke per trainingsgroep worden gemaakt.

In de planning wordt rekening gehouden met inhaal momenten voor lessen die uitgevallen zijn door (bijvoorbeeld) regen. Deze inhaaldagen zijn niet bedoeld om trainingen in te halen die je om persoonlijke redenen gemist hebt. De trainer zal aangeven of van deze inhaaldagen gebruik gemaakt zal worden en wanneer deze inhaaldagen gepland worden.

Tijdens de schoolvakanties , nationale feestdagen en bepaalde evenementen op Park Hoeven worden er in principe geen trainingen gegevens. Er kan een uitzondering zijn voor inhaallessen indien deze niet anders gepland kunnen worden.