park-hoeven-logo-2021-web

Heineken- Van Tilburg toernooi 2021

Beste tennisvrienden, 

Van zaterdag 3 Juli  tot en met Zondag 11 Juli 2021 organiseert Park Hoeven wederom het alom bekende Open Heineken Van Tilburg toernooi. We nodigen u dan ook van harte uit voor deelname aan dit gezellige en sportieve toernooi.

In 2020 ging dit toernooi helaas door de corona niet door. Dit jaar doen we opnieuw een poging in de hoop en verwachting dat het nu wel door kan gaan. Hierbij houden we ons natuurlijk aan de dan geldende corona-maatregelen. Details over deze maatregelen volgen nog (zie ook de website van de KNLTB).

Op elke speeldag worden er een aantal leuke prijsjes verloot; de loterij met vele fraaie prijzen op de finaledag is nog niet zeker (ivm Corona).   

 

Er wordt gespeeld in enkels, dubbels en mix (HE, DE, HD, DD en GD) in de leeftijdscategorie 17+ waarbij het actuele ratingsysteem wordt toegepast. Er kan voor meerdere categorieen  worden ingeschreven. 

Inschrijven is uitsluitend mogelijk via Toernooi.nl    . De inschrijving wordt binnenkort geopend.  

 

Tot ziens op het Open Heineken Van Tilburg toernooi 2021 bij Park Hoeven in Uden. 

 

De toernooicommissie

E-mail: nekenieh.[antispam].@parkhoeven.nl

 

Volg ons op social media!

 

 

Laatste nieuws T.S.V. Park Hoeven

Clubkampioenschappen Jeugd & Senioren | 11 tot en met 19 september 2021

Datum: 14 augustus 2021
Na wederom een jaar dat dat we niet snel zullen vergeten door alle beperkingen door het coronavirus zijn we toch weer verheugd om aan te kondigen d...
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen